Recomand un complex de vitamine si minerale

Vitaminele si mineralele de care ai nevoie

vitamine si minerale

Eh…exista momente in care ar trebui sa pui in practica anumite lucruri. Esti tanar, forjezi organismul, lasa ca trece si sesiunea, lasa ca schimbam ceva in stilul de viata dupa, poate luam niste vitamine si minerale, lasa ca revin la o alimentatie sanatoasa si brusc vin doua trei zile in care nu mai poti de dureri de cap, nu ai pofta de mancare, nu iti vine sa bei nici apa, ca ai corpul plin de red bull, burn,cola, alcool si nopti nedormite, plus ca ai mancat in ultima vreme mai mult pe fuga si tot de la fast food. Si uite asa dupa 3 zile in care esti bun de dus intr-o clinica de detoxifiere, suni un amic la fel ca tine si ala iti zice aici gasesti vitaminele si mineralele de care ai nevoie pentru sanatatea ta ! Bai si cand iti spune ca el in 2 luni si-a revenit cu vitamine si minerale si nici nu mai are ficatul marit si fata palida zici ca l-ai prins pe Dumnezeu de picior. Dar cand colo, parintii de mult iti zic, ba nene apuca-te de un stil de viata mai sanatos, ia si tu niste vitamine si minerale ca uite ai nevoie. Dar brusc cand vine clipa adevarului si cand trebuie decontate toate abuzurile ca la fisc, cand iti spune cineva ca aici gasesti vitaminele si mineralele de care ai nevoie pentru sanatatea ta vrei sa il pupi pe crestet si sa ii zici “mersi frumos” , “eu acum am aflat” ! Ideea e ca nu poti sa continui si cu vitaminele si mineralele de care ai nevoie, dar si cu fast food si 2 l de cola seara. Asa ca dragi prieteni, la modul cel mai serios va spun, ca puteti sa va luati din pastile vitaminele si mineralele de care ai nevoie, insa trebuie intrerupt orice contact cu alcool, cola, energizante si altele nesanatoase. In timpul unei cure de vitamine si minerale, ca sa se realizeze absorptia in organism trebuie sa va odihniti, sa aveti un regim normal de munca, sa mancati ca un om normal nu ca un homeless.

Vitamine si minerale pentru adulti

vitamine si mineraleIar apropo de prietenii mei cu alimentatii nesanatoase, dupa 2 saptamani, 10-15 zile de o cura de vitamine si minerale parca altfel merge mintea. Pentrul prietenul meu haotic, de deciziile carora depind 10 oameni, ii spun prin intermediul acestui blog ca aici gasesti vitaminele si mineralele de care ai nevoie pentru sanatatea ta ! Sunt foarte sincer si va spun ca iti dispare starea de letargie, de plictis, poate chiar depresie dupa o cura de vitamine si minerale de la www.vitamix.ro ! Ce va sfatuiesc eu, intrati acolo pe vitamix.ro la categoria vitamine si minerale si ochii mari pe B-uri, dupa cum spuneam aici gasesti vitaminele si mineralele de care ai nevoie pentru sanatatea ta, insa vitamix.ro are si altceva de care voi prietenii mei aveti nevoie pe langa vitamine si minerale. Fructe uscate e o alta solutie. Dimineata la o cana de lapte mancati 200-300 g de fructe uscate cel putin 2-3 saptamani, asta in paralel cu tratamentul cu vitamine. Fructele uscate pe langa vitamine si minerale, plus renuntarea la cofeina, alcool, prajeli si un gratar de pui fara prea mult ulei la amiaz e tot ce aveti nevoie timp de 1 luna ! Repet ca nu sunt medic, insa eu asa am procedat. Mi-am luat vitamine si minerale de la vitamix.ro dar si fructe uscate. Apoi timp de o luna am mancat carne de pui la gratar si tot felul de creme de legume.

One thought on “Recomand un complex de vitamine si minerale

 1. Salut la to?i, ma cheama Ana, eu am 25 de ani ?i vreu sa scriu cum m-a ajutat Fito spray pentru slabire, sa rezolv problemele cu greutatea. Aproape fiecare membru din familia mea are s-au a avut excesul de greutate aceasta se transmite din genera?ie in genera?ie.

  Cu parere de rau n-a trecut aceasta boala genetica ?i alaturi de mine. Eu mi-am pus scopul sa slabesc in orice mod, am incecat sportul, diete, diferite preparate, dar cu adevarat m-a ajutat numai Fito.

  Cum ?i cand am aflat despre efectul Fito spray pentru slabire

  Cum deacum am spus, am incercat multe metode de slabire, multa informatie importanta am aflat pe forumurile speciale. Comentariile despre Fito spray mi-au parut cele mai bune, unele femei scriau ca au obtinut rezultate excelente intr-o perioada foarte scurta. In comentarii de asa fel eu nu credeam caci stiam ca multe din ele sunt inselatoare, dar trebuiam sa incerc ceva nou ca sa scap de excesul de greutate.

  Fito slabire prin pulverizare

  Vroiam sa stiu cat mai mult despre acest produs, citeam articole, comentarii, opinii, complect m-a convins sa incerc o prietena de a mea, care singura s-a folosit de acest spray si a ramas multumita. Inca un moment important pentru mine era influienta spreyului asupra sanatatii, nu vroiam sa pierd greu tate si sa obtin din aceasta cauza. Mai o problema consta in aceea, unde se poate de gasit produsul calitativ, multa lume scria ca a cumparat imitatii si n-a obtinut rezultatul dorit

  efecte secundare sau restric?ii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *