3 motive sa nu amani forajul profesional de care ai nevoie

Forajele profesionale sunt singura cale acum de a obtine apa potabila curenta pentru gospodaria ta. Nu se mai practica de ani buni sapatul pentru o fantana, mai ales pentru ca astfel de asa-zisi profesionisti fantanari nu prea mai exista si pe buna dreptate de ce – avem un nivel de poluare foarte mare, motiv pentru care se impune nevoia de a sapa la adancimi mai mari, acolo unde factori externi poluanti nu au sanse sa ajunga.

Daca ai in plan un proiect de acest gen, iata 3 motive pentru care nu trebuie sa mai amani si pentru care ar merita sa alegi colaborarea cu Eco Drill :

Nu conteaza perioada din an

Este gresit sa crezi ca iarna este greu de dus la bun sfarsit o astfel de misiune. Da, vremea nefavorabila cu ploaie si vant, cu ger, este neprielnica pentru cei care opereaza utilajele. Asta nu inseamna insa ca nu este posibil, concret, forajul. Inghetul este numai de suprafata, nu si in adancimea solului. Cine iti spune sa astepti pana la primavara sa incepi a fora inseamna ca nu este profi.

Au utilaje profesionale

Cei de la Eco Drill sunt specialisti in doua tipuri de tehnica ceva mai complicate. Evident, pentru a putea pune in practica oricare din acestea, au nevoie de utilaje profesionale. Si nu duc lipsa de ele, cum nu duc lipsa nici de echipa de profesionisti, cu experienta in domeniu.

Proiectele de acest gen inseamna munca de echipa si vei constanta ca la Eco Drill ai parte de consiliere si de o echipa complexa care te ajuta sa duci la bun sfarsit planul cu forarea.

Au servicii conexe

Tot aici vei gasi si servicii conexe, pentru a implementa si sistemul de pompare, adica pompa in sine de care au nevoie pentru a avea apa curenta. Un avantaj major este ca vei evita situatii de conflict intre diversele firme prestatoare de servicii. Chiar daca la predare exista si o fisa tehnica de care sa tii cont cand cumperi pompa necesara, la montaj apar diverse situatii.

Descopera serviciile si tot ce ar putea sa te intereseze inainte de a demara acest proiect.

Contact:

Str. Trecatoarea Holtului nr. 222, Comuna Letea Veche, Jud. Bacau

0749.861.105

0234.510.304

office@ecodrillforaje.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *