7 trucuri psihologice simple

  1. De exemplu in momentul in care care mergi la prima intalnire, ar fi recomandat sa iti duci partenerul intr-o locatie de divertisment. Normal ca in la final emotiile pozitive capatate datorita acestei experiente vor fi asociate cu tine.
  2. Oamenii sunt disponibili sa perfecteze imprumuturi mai mici, după ce in prima faza acestia le-au refuzat pe cele mari.
  3. In momentul in care cineva este furios pe tine, iar tu reusesti sa ramai calm, atunci furia lui va deveni si mai puternica. Cu toate ca mai tarziu acelei persoane ii va fi rusine pentru comportamentul sau.
  4. Daca ne straduim sa ne bucuram din plin de o anumita intalnire, atunci, la urmatoarea intalnire această persoana va fi mult mai bucuros sa ne vada. ( De exemplu reactia cainelui cand te intorci de la munca )
  5. Un sfat foarte important pentru cei care activeaza in domeniul serviciilor: ar fi bine sa isi puna in spate o oglinda. Oamenii vor incepe sa se comporte mai adecvat, deoarece oamenilor nu le place sa se vada furiosi !
  6. Este foarte bine sa observi ce culoare au ochii persoanei in momentul in care faci cunostinta cu ea. Ea, inconștient, va simti o simpatie fata de tine după acest contact vizual.
  7. Inainte de un interviu important e recomandat sa-ti imaginezi ca de intervievator te leaga o lunga prietenie. De noi depinde cum vor fi intelese cuvintele si mai ales starile noastre de cel care ne asculta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *