AA Design Interior – Si tu poti avea o casa decorata ca pe Pinterest

Cred ca toti suntem vinovati de a ne pierde in gaura neagra a Pinterest-ului sau internetului. Ai cel putin 10 foldere facute in care salvezi mii de poze din care te inspiri pentru orice, de la gatit, redecorat, outfituri, make-up si modele de unghii, proiecte do it yourself si multe altele. Noroc ca acum avem disponibile carduri de memorie cu multi giga. Pe unele le pui in practica, de altele uiti complet si tot aduni acolo in continuare, exact ca o veverita.

Cand vine vorba de redecorarea casei ai nevoie de solutii practice, nu prea costisitoare, care sa schimbe vibe-ul si aspectul. Este chiar indicat sa faci schimbari in casa macar o data pe an, fiindca stii ce se spune despre energiile negative ce se acumuleaza. Cateva modificari ale decorului, poate un nou tapet, mutarea mobilei, aerisirea spatiului, un nou tablou sau folosirea unui autocolant mobila pentru a-i schimba complet design-ul, iti pot schimba starea complet, in bine. Vei observa ca aerul nu mai pare asa stagnat, brusc nu mai ai nici dureri de cap, ai mai multa energie si te simti mai relaxat.

Astfel de modificari nu trebuie sa coste o avere daca stii de unde sa cumperi cele necesare. Optiunea ideala pentru redecorarea locuintei tale este AA Design Interior.

Ce poti gasi la AA Design Interior

Pe magazinul online aa-design-interior.ro poti regasi categorii precum tablouri decorative, decoratiuni interioare, fototapet, tapet, stickere, autocolant, textile pentru casa, corpuri de iluminat, bricolaj si chiar si cadouri de casa noua.

AA Design Interior este aliatul de care aveai nevoie ca sa incepi sa faci schimbarile acelea dupa care tanjeai. Orice viziune ai, orice stil ai dori sa abordezi in incaperile locuintei, aici ai toate sansele sa gasesti produsele perfecte. Poti gasi decoruri ce se incadreaza in stilurile boho-chic, vintage, contemporan, minimalist, clasic si multe altele. Toate sunt la preturi accesibile si ai parte chiar si de promotii la anumite produse.

Tapetul este in trendurile actuale de design interior, oferind incaperii un aspect unic. In functie de ce tapet alegi, acesta poate deveni piesa centrala de decor, captand atentia tuturor de cum intra in camera. Deci de ce sa ai o sufragerie plictisitoare, cand poti avea un perete tapetat cu un model interesant? In plus, ori de cate ori te plictisesti de design poti schimba cu usurinta tapetul. Sa dai cu var presupune multa treaba, timp de uscare, ca sa nu mai zicem de mizerie. Asa ca alege un tapet de la AA Design Interior si fa o schimbare radicala in casa.

Contact:

0741 112 312

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *