Acte traduse si legalizate cu ajutorul Inova Translations

Comunicarea dintre persoane este mai facila daca este realizata pe cale verbala. In acest mod se intelege cel mai bine cine si ce are de spus si se evita interpretarile gresite care apar deseori in cazul mesajelor scrise.

Totusi comunicarea dintre persoanele de nationalitati diferite nu este chiar atat de usor de realizat. Engleza este limba de circulatie internationala si majoritatea oamenilor stiu sa o vorbeasca la un anumit nivel. La grad conversational majoritatea se pot descurca, dar nu si in cazul actelor legale. Indiferent cat de bine stii engleza, spre exemplu, cand ai nevoie de o traducere legalizata nu poti face tu traducerea.

Pentru momente de acest gen biroul de traduceri Inova este alaturi de oameni cu servicii de traduceri legalizate, apostile, colationari si alte servicii de acest gen.

Importanta unui act tradus corect

In general actele care necesita traducere sunt acte legale din diferite domenii. Pentru ca acestea sa fie luate in considerare este nevoie de o traducere legalizata, iar acest lucru este dat de o stampila sau o apostila care sa ateste acest lucru.

Aceste detalii sunt importante deoarece un birou de traduceri asa cum este Inova, trebuie sa aiba specialisti in diferite domenii care sa poata traduce acte fara a schimba intelesul celor scrise. Faptul ca acestia dispun de un traducator autorizat de Ministerul Justitiei, atesta faptul ca documentele sunt corecte si legale din punct de vedere juridic dar si al intelesului.

Echipa Inova este formata din profesionisti care sunt specializati in traducerea a peste 30 de limbi din diverse domenii. Prin intermediul acestor traduceri poti transmite informatii tehnice, poti avea parte de publicitate internationala, sau poti atesta actele de studii sau munca in tara in care vrei sa lucrezi.

Servicii complexe si complete

Atunci cand apelezi la traduceri la biroul INOVA vei vedea ca acestia dispun de mai multe tipuri de servicii necesare pentru situatii diferite. Printre acestea se afla si serviciile de:

-colationari: acest serviciu te ajuta sa verifici corectitudinea documentelor deja traduse, cu modificarile de rigoare.

-interpretare: atunci cand ai nevoie de un interpret in cazul unei sedinte de afaceri importante, poti apela la acest serviciu pentru a fi sigur ca nu iei o decizie pripita din cauza unor informatii intelese gresit. Este o forma de verificare si de asigurare ca totul decurge asa cum iti doresti si esti sigur de informatiile pe care le primesti.

-apostilare: daca ai nevoie de apostile pe acte pentru diferite situatii cum ar fi casatoria in strainatate, urmarea unor cursuri intr-o alta tara, sau alte situatii, Inova te ajuta. Insa trebuie sa stii ca aceste servicii de apostilare se fac doar pe actele emise in Romania, deoarece fiecare tara apostileaza documentele emise de autoritatea sa.

Pentru orice serviciu de acest gen apeleaza la Biroul de Traduceri Inova si daca ai nelamuriri poti sa trimiti e-mail la adresa office@servicii-traduceri.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *