Acuzat de o infractiune? Apeleaza la avocat Ivan Razvan Claudiu

Paratii acuzati de o anumita infractiune sunt cel mai bine reprezentati de un avocat in drept penal. De fapt, majoritatea inculpatilor opteaza pentru ajutor in astfel de cazuri, mai ales daca se ia in calcul un lucru destul de serios, cum ar fi inchisoarea sau o sentinta legata de inchisoare. Daca in cazul unui divort partile isi pot rezolva problemele in mod amiabil si poate nu este necesara interventia unui avocat, nu acelasi lucru se poate spune si in cazul unei fapte penale. Desi nu exista numere exacte care sa arate cate persoane aleg sa se reprezinte singure intr-un astfel de caz, presupunerile merg spre 1%.

Se opteaza catre ajutorul unui avocat pentru ca inculpatul nu are suficiente cunostinte in domeniu pentru a se apara. Reprezentarea de unul singur este dificila, astfel ca niciodata nu e prea devreme sa apelezi la un avocat. De exemplu, indiferent de problema ta, fie civila sau penala, la avocativan.ro gasesti solutia care sa se plieze pe nevoile tale, iar in continuare vei afla si de ce.

De ce ai nevoie de reprezentare prin avocat

Atunci cand esti tinta unei investigatii de tip penal, interactiunea cu organele abilitate din domeniu pot fi coplesitoare. In toata aceasta nebunie trebuie sa tii minte un lucru: ai dreptul la un avocat! Ofiterii de politie sunt foarte bine pregatiti atunci cand vine vorba de o ancheta, incercand sa te convinga sa vorbesti cu ei imediat. Inainte de a raspunde la intrebarile acestora, tine cont de faptul ca orice vei spune poate fi folosit in defavoarea ta.

De asemenea, atunci cand vine vorba de declaratii, probe si martori, un avocat drept penal este mai capabil sa procure dovezile si declaratiile necesare, astfel incat sa te ajute sa iti contruiesti strategia de aparare. Martorii au sentimente de frica atunci cand vine vorba de declaratii date in fata organelor de politie insa, atunci cand vine vorba de a impartasi detalii despre un anumit caz cu un avocat, acestia tind sa se destinda si sa ofere o marturie cat mai clara care ar putea sa te ajute in cazul tau.

Daca esti o tinta a politiei sau a unei investigatii a acestora, stii ce ai de facut. Niciun caz nu seamana cu altul, fie el penal sau de natura civila. Fie ca ai nevoie de un avocat in drept penal sau avocat divort, expertii cabinetului de avocatura Ivan Razvan Claudiu sunt antrenati sa isi foloseasca cunostintele din experientele anterioare pentru a iti pune nevoile pe primul loc si pentru a te ajuta cat mai mult pe tine.

Contact:

Cabinet de Avocat Ivan Razvan Claudiu

E-mail: contact@avocativan.ro

Telefon: 0757511344 / 0744630882

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *