Afla de ce ai nevoie pentru baita bebelusului !

O data cu venirea pe lume a unui copil, fiind in postura de parinte, toata viata ta ia o alta directie. Incepi sa vezi lucrurile altfel, iar planurile tale se schimba radical. Practic, tot ceea ce faci incepand din acel moment are un singur scop: de a-i oferi micutului un trai mai bun, confortabil si lipsit de griji.

In cazul in care este primul copil nascut, este firesc sa ai parte de momente de frica, uneori chiar de panica atunci cand faci pentru prima data anumite activitati cu bebelusul. Iar daca e sa ne referim strict la baita, teama va disparea probabil dupa primele 4-5 activitati de acest gen.

Este important sa cunosti de la inceput de ce produse ai nevoie pentru a-i face baita si care sunt pasii ce trebuie urmati. Nu exista un moment specific al zilei in care trebuie facuta, insa daca doresti ca bebelusul sa aiba parte de un somn linistit, relaxant si rapid, baia de seara este alegerea ideala. Combinatia intre baie, masajul de dupa si masa de seara il vor face pe cel mic sa adoarma foarte repede.

Toate cele necesare pentru baita bebelusului le gasesti la Pufinas

Nu ai nevoie de foarte multe produse pentru a-i face baita bebelusului, insa daca iti doresti o ingrijire mai complexa, pe piata vei regasi o gama foarte larga de articole care te-ar ajuta in acest sens.

In primul rand ai nevoie de o cadita. In cadrul magazinului online Pufinas ai la dispozitie o mare varietate de modele de cadite – cu termometru inclus, cu suport metalic, cu forma anatomica si lista poate continua in acest sens.

In cazul in care baita nu are termometru incorporat, ai neaparata nevoie de unul pentru a putea testa temperatura apei. Aceasta nu trebuie sa fie mai mare de 37-38 grade Celsius. Il poti achizitiona si separat tot de la Pufinas.

De asemenea, ai nevoie de produse de curatare si ingrijire specifice, atat in timpul baitei, cat si dupa, asa cum sunt: gelul sau crema de curatare pentru corp, samponul special pentru bebelusi sau uleiul pentru masaj.

Mai ai nevoie si de un halat de baie sau un prosop care sa absoarba foarte bine apa in momentul in care scoti bebelusul din cadita. Si pe acestea le gasesti tot in magazinul online Pufinas.

Descopera toate produsele destinate baitei bebelusului, dar si celelalte produse create special pentru el in cadrul magazinului Pufinas, accesand site-ul oficial al acestuia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *