Afla de la Pro White cum iti poti albi singur dintii acasa !

Un zambet frumos si sanatos este accesoriul preferat de catre oricare din noi. Si, pentru a-l avea in acest fel, dantura face diferenta. Dintii albi si curati au fost dintotdeauna apreciati si mult doriti. Si in acest sens, multi dintre noi am apelat la diverse metode.

Specialistii recomanda spalarea pe dinti dimineata, seara si dupa fiecare masa. Uneori ne este chiar imposibil sa o facem de fiecare data. Unele alimente si bauturi pe care le consumam, cele ce contin colorant, nu fac decat sa ne modifice in timp culoarea dintilor, ajungand galbeni sau chiar mai inchisi la culoare.

Multi dintre noi nu ingrijim corespunzator dantura si acesta este motivul principal pentru care de multe ori ajungem sa fim mai sfiosi, mai retrasi, sa zambim mai putin. Teama de a dezvalui o dantura ingalbenita este un sentiment ce apare involuntar. Insa atrage dupa sine frustrari si uneori chiar izolare.

Pro White ofera solutii de albire a dintilor

Acum avem la indemana o metoda mai simpla de albire a dintilor. Nu mai este nevoie sa ajungem la medicul stomatolog pentru aceasta procedura, ci o putem realiza chiar noi, in intimitatea casei sau oriunde dorim.

Magazinul online pro-white.ro este cel ce vine in sprijinul nostru cu solutii eficiente de albire a dintilor. Sa vedem in continuare ce produse ne sunt recomandate!

Benzi pentru albirea dintilor – in diverse variante, cu ajutorul carora poti obtine diverse efecte, pentru tratament lunar, de 14 zile sau folosire ocazionala, avand diverse arome.

Pasta de dinti – o varietate de formule, unele de tip regular, iar altele pentru albirea dintilor.Poti opta intre variante clasice sau profesionale.

Produse pentru albire organica – benzi si kit pentru albirea dintilor – ambele fara peroxid.

Apa de gura – ai la dispozitie diverse formule, in diverse cantitati.

Ata dentara – nu irita gingiile si degetele in timpul folosirii, are rezistenta sporita la rupere si aroma de menta.

Pudra din carbune organic – contine doar ingrediente 100% naturale, fara aditivi nocivi, nu zgarie smaltul dintilor si nu irita gingiile.

Cat timp se mentine albul dintilor dupa folosirea acestor produse?

Un raspuns clar nu poate fi oferit in acest sens, intrucat totul depinde de obiceiurile alimentare. Unele produse precum cafeaua, vinul rosu, ceaiul precum si fumatul influenteaza fara doar si poate culoarea dintilor.

Insa, daca iti vei mentine un regim alimentar fara astfel de produse sau obiceiuri, albul obtinut cu ajutorul benzilor rezista si pana la 18 luni.

Uita de vizitele la cabinetul stomatologic si de alte metode si comanda-ti produsele propuse de magazinul online pro-white.ro. Te vei convinge singur de rezultate si nu iti vei mai dori sa incerci altele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *