Afla de unde iti poti achizitiona usi de interior si de intrare de calitate !

In cazul in care te gandesti sa schimbi usile din casa ori apartamentul tau, magazinul online specialdoors.ro iti vine in ajutor cu o gama variata de modele de usi de interior si de exterior.

Putem afirma ca usile si tamplaria sunt primele elemente cu care trebuie sa incepem atunci cand ne gandim sa facem o renovare totala a locuintei. Acestea trebuie sa fie in armonie cromatica si sa apartina aceluiasi stil de decor.

Usa de exterior

Aceasta este prima pe care o vad musafirii inainte de a li se dezvalui interiorul locuintei. Este ca o carte de vizita, daca putem spune asa. Din acest motiv, atunci cand o schimbam trebuie sa alegem cu grija modelul, astfel incat sa se „asorteze” cu ceea ce musafirii regasesc in interiorul casei.

Accesand site-ul specialdoors.ro, regasim un intreg catalog cu zeci de modele de usi de intrare metalice. De ce metalice? Tocmai pentru ca aceastea sunt mai rezistente in timp si, pastrate in conditii optime, putem ajunge sa le folosim zeci de ani chiar.

Pe langa modelele care mai de care mai deosebite magazinul Special Doors ne propune si o paleta cromatica la fel de diversificata. Putem opta intre usi de intrare albe, de culoarea antracitului, ciresului, nuc, wenghe, satin, tanganica si lista poate continua in acest sens.

Usile de interior

Din punct de vedere cromatic acestea trebuie sa se alinieze culorilor regasite la usa de la intrarea in casa si la tamplarie. De asemenea, trebuie sa se subordoneze si stilului de decor pe care il avem in locuinta.

In cazul in care nu mai dorim clasicele usi din lemn sau MDF magazinul online Special Doors vine cu solutii. Regasim pe site aproape 300 de modele de usi de interior, dintre care aproape 40 sunt realizate din sticla. Printre cele mai preferate modele de catre clienti se numara usile de interior realizate din sticla printata cu diverse modele. Putem opta intre modele cu peisaje de vis, flori, forme geometrice si multe altele.

Nu trebuie sa fim sceptici in ceea ce priveste usile din sticla. Acestea sunt la fel de rezistente ca si cele confectionate din alte materiale, avand sticla de grosime de 8 mm. Sticla este supusa unui tratament special, astfel incat rezistenta acesteia creste in cazul schimbarilor bruste de temperatura.

De asemenea, daca ne facem probleme in cazul spargerii sticlei, trebuie sa stim din start ca nu riscam niciun pericol. Nu vor exista margini ascutite, sticla pulverizandu-se in bucati mici.

Dimensiunile usilor regasite pe site-ul specialdoors.ro sunt standard, insa acestea pot fi realizate pe orice dimensiune la cererea clientului, in acest fel incadrarea lor in spatiul destinat va fi perfecta.

Comenzile pot fi plasate direct pe site si sunt livrate printr-o firma de curierat rapid direct la adresa indicata de catre client.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *