Ai nevoie de grilaje metalice ?

Multe modele de grilaje metalice in Bucuresti

hero-rolling-grilles

In ziua de azi piata grilajelor metalice a evoluat odata cu comertul astfel ca multa lume stie de faptul ca acestea sunt extrem de utile. Sunt ideale impotriva unui furt sau caz de vandalism si sunt deosebit de recomandate pentru inchiderea unor magazine, depozit, spatii industriale, ateliere, etc. As adauga eu pe lista ca sunt recomandate si in cazul locuintelor, a celor care vor sa fie siguri atunci cand lasa locuinta pentru o perioada poate chiar de ani de zile si sunt plecati fie la munca in strainatate fie in alte judete. Un alt avantaj al grilajelor este acela ca se pot monta aproape oriunde, fiind foarte economice din punct de vedere al spatiului ocupat. Personal am o ruda care a plecat din tara si a montat grilaje metalice pe toate geamurile si a trecut mai bine de 2 ani si totul e in regula, casa neatinsa de hoti. E foarte rapid sa cauti asadar grilaje metalice in Bucuresti de exemplu.

Exista o firma in Oradea pe nume Nyos care produce grilaje metalice la cea mai inalta calitate si cu o diversitate ridicata a modelelor, care la dorinta clientului poate adauga motorizare automata, control prin cheie, butoane pentru coborare si urcare.De exemplu ai un magazin intr-o zona centrala si vrei sa iti protejezi vitrina. Ai asadar la dispozitie grilaje metalice extensibile. Sunt multi care cauta grilaje metalice in Bucuresti pentru tot felul de vitrine, magazine in mall-uri ori chiar ateliere.

Grilaje metalice extensibile pentru vitrine

grilaj-extensibil-2Cam asa arata un model de grilaj metalic extensibil care e disponibil in mai multe culori. Acest model clasic de grilaj metalic este conceput pentru a inchide vitrine, geamuri si usi rezidentiale. Spatiul utilizabil se reduce nesemnificativ deoarece poarta se pliaza in lateral ocupand un volum extrem de mic. Manevrabilitatea este  ridicata, robustetea, si posibilitatea de adaptare pentru golurile deja existente (usi sau geamuri) fac ca aceste grilaje metalice sa fie foarte utilizate, fiind potrivite inclusiv pentru inchiderea spatiilor rezidentiale ! Exact ce va spuneam eu cu ruda mea plecata in strainatate. Ideea e ca investesti intr-un grilaj metalic si ai o siguranta sporita si protectie la furturi. Iar daca ai si camere de vedere, hotii o sa fie deja prinsi chinuindu-se sa treaca de grilaj….Sunt multi care cauta grilaje metalice in Bucuresti si sunt convins ca citind acest articol o sa fie din ce in ce mai siguri cu privire la utilitatea grilajelor metalice. Ideea e ca firma Nyos produce 5 modele de grilaje metalice, astfel ca diversitatea modelelor e ridicata, la fel si cererea. Grilajele metalice Nyos sunt produse in Romania, in Oradea, la un nivel de calitate ireprosabil si pot fi achizitionate la un pret de producator.  Asadar daca cauti grilaje metalice in Bucuresti ce mai astepti ? Nyos iti sta la dispozitie cu o gama larga de modele, deci e imposibil sa nu gasesti ceea ce cauti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *