Alege optim si inteligent piese auto si piese autocamioane

Piese auto online

piese auto camioane iveco

Stateam ieri intr-o autogara in sala de asteptare, iar in fata mea  erau  3  soferi de microbuze care fac curse lungi prin tara si care navigau cu telefonul online cautand piese auto. Unul  dintre ei, soferul  clasic, grasut, cu lant de aur la gat, pantofi  si pantaloni de costum, parea entuziasmat ca poate sa comande de pe internet piese auto de pe www.rokastoreauto.ro , deoarece el credea ca anumite piese auto se gasesc doar prin comanda si multe greutati. Practic nu stia ca industria de piese auto are o enorma desfacere si pe online. Unul dintre ei fusese sofer de camion pe un iveco, pana din banii economisiti si-a cumparat propriul microbuz. Acesta cand a auzit de ce vorbeau cei trei, a cerut si el adresa site-ului, in speta www.rokastoreauto.ro , caci nu se stie cand se satura de transportul de pasageri cu microbuzul si isi achizitioneaza un iveco mai vechi, caci, soferia e boala curata, mai ales daca ai 20-25 ani de curse prin tara si strainatate. Devine asadar un stil de viata. Dupa o groaza de discutii despre piese e auto si piese auto camioane, starnite de cei trei soferi  care toti au lasat camionul pentru viata de sofer pe microbuz si pentru mai mult timp petrecut impreuna cu familia, concluzia a fost… Unde mergem baieti  sa mancam si sa ne continuam povestile de camionagii ?

Am observat ca au plecat in restaurantul  autogarii, fericiti ca isi traiesc viata dupa un stil propriu care presupune atat munca, ore putine cu familia si multe ore in fata volanului. Sunt convins ca cel putin unul dintre ei in urmatorii 3 ani o sa lase microbuzul si se reapuca de soferia pe tir, cu piese auto de camion, cu o fatuca uneori  care sa ii incalzeasca intr-o noapte ploioasa in cabina camionului, cu mese luate in restaurante, bodegi, cu gratare si mici, cu energizante si cu multi km parcursi in fata volanului prin Romania ori Europa. Iar uneori la nevoie, cu piese auto camioane comandate de pe www.rokastoreauto.ro !

Magazinul online de piese auto camioane ROKA STORE AUTO

piese auto roka store

Ideea e ca pentru o persoana neobisnuita cu piesele auto si cu unele defeciuni ale unui camion si piese auto camioane, nu pare cea mai buna idee sa iti deschizi un magazin online cu piese auto de camion. Dar cand in spatele unui astfel de magazin stau oameni si ingineri pregatiti care au condus camioane si masini de mare tonaj, care s-au confruntat cu defectiuni si care o viata intreaga au lucrat intr-un service, inainte ca sa ajunga persoanele din spatele unui asemenea magazin, e clar ca succesul e asigurat. Astfel ca ROKA STORE AUTO ofera si asistenta tehnica, de la la electronica de bază la diagnosticarea avansată putand oricand sa luati legatura cu domnul tehnical manager. Astfel ca departamentul tehnic a firmei S.C.ROKAFEL S.R.L. oferă la cerere servicii de monitorizare tehnica permanenta atat a produselor vandute, cat si a masinelor, utilajelor si instalatiilor clienților firmei. Suportul lor tehnic dedicat sta la dispozitia pentru dumneavoastra pentru a va oferii cele mai bune solutii la problemele urgente legate de piese de schimb auto si piese de schimb camioane doar pe www.rokastoreauto.ro ! Si nu uitati ca firma mentionata este din Timisoara, astfel ca daca lipseste piesa cautata, e imposibil sa nu o aduca la cererea dumneavoastra. Iar cand preturile depasesc buzunarul dumneavoastra, trebuie sa stiti ca puteti sa platiti si prin CARD AVANTAJ in rate, ori prin GARANTI BANK, chiar si ALPHA BANK. De asemenea daca doriti prin firma dumneavoastra sa incheiati o relatie mai stransa cu www.rokastoreauto.ro puteti face acest lucru si beneficiati de reduceri, cadouri si discount-uri in cazul in care deveniti un client fidel care isi achizitioneaza piese auto pentru masini ori piese auto camioane pentru parcul auto al firmei.

De ce magazine de piese auto online ?

piese auto camioane

Ideea e ca traim intr-o societate in care comertul online poate asigura o crestere a numarului clientiilor dar si a increderii clientelei existente. La prima vedere o sa va ganditi de ce o firma de piese auto si piese auto camioane vrea sa isi atraga clientela online ? Pentru ca judetul in care isi desfasoara activitatea orice firma si judetele limitrofe, sunt prima data in targetul firmei, insa un target global ca si toate judetele tarii, Romania de la Bucuresti la Satu Mare, poate sa furnizeze acestei firme, ROKA STORE AUTO clienti importanti din diferite judete alte tarii, care nu ar fi auzit ca exista o firma care face discount-uri, care e serioasa, care are oameni bine pregatiti si care doreste colaborari pe termen lung dar si scurt. Astfel ca rokastoreauto.ro poate sa fie dat ca un bun exemplu de promovare si de incercare de crestere a afacerii prin prezenta online. Sunt convins ca ROKA STORE lucreaza cu clientii din toata tara, insa cand vrei sa cresti o afacere, trebuie sa apelezi la toate mijloacele posibile si sa iti diversifici modul in care clientii ajung la tine. Astfel ca apare www.rokastoreauto.ro care ofera piese auto si piese camioane plus suport tehnic si asistenta tehnica.

Despre S.C.ROKAFEL S.R.L ! Piese auto si piese autocamioane

alege optim si inteligent

Sebastian Bala a fost curajosul care in 2011 a pus bazele afacerii si care si a avut ca scop principal imbunatatiriea mediului de comert electronic din Romania prin statisfacerea cererii de produse electronice si piese auto. Segmentul de piata identificat de ROKA STORE AUTO presupune vanzare catre clienti persoane fizice si juridice a produselor auto de tip : accesorii auto turisme si camioane, piese auto de intretinere si reparare a turismelor si camioanelor, suport tehnic auto turisme si camioane, asistenta tehnica turisme si camioane in cadrul site-ului http://www.rokastoreauto.ro iar sloganul acestora este, Alege optim si inteligent ! Asadar va mentionez roka store auto din Timisoara si va reamintesc ca oricand afacerea dumneavoastra se poate lansa si in format online !

2 thoughts on “Alege optim si inteligent piese auto si piese autocamioane

  1. ai dreptate. viata de camionagiu nu e deloc usoara. e un stil de viata asumat care presupune munca si iar munca. stai departe de familie, iar uneori relatiile au de suferit. banii sunt frumosi, dar de la o varsta trebuie sa te gandesti si la familie ori la o mica afacere gen piese autocamioane.

    1. da, daca stai sa analizezi in state media de viata a unui camionagiu te ingrozesti. am un unchi care a transport prin toata tara azot, acizi, inainte si dupa revolutie o perioada. regreta si acum vremurile alea… trebuie sa ai si studii de inginerie banuiesc ca sa faci ceva pe nisa de piese auto camioane. e mai usor pe nisa de transport calatori….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *