Andrei Ursachi ! Un business angel de mare ajutor

gfgdgfsfd-9-1-649x325

Din pacate sistemul educational romanesc nu functioneaza normal si nu pregateste individul pentru societate, nu dezvolta atitudini si competente, iar 1 din 4 tineri nu urmeaza nici studii si nici nu munceste. Ei bine cu toate astea pe langa generatiile debusolate care ies an la an din liceu si facultate, exista si tineri care vor sa inceapa o afacere dar care au nevoie de un sfatuitor si de slefuirea culturii lor prin lecturi de specialitate care sa le dezvolte creativitatea si autonomia in gandire.

Personal  sunt norocos sa il cunosc pe Andrei Ursachi, adica andreiursachi.eu , un as la afacerilor online si mai nou business angel. Va spun ceva si ramane intre noi, il cunosc inca de pe vremea cand eu eram elev, iar el cauta gloria cu primul proiect, E-Advertising.co ! Au trecut ani de zile si in tot timpul asta, eu treceam prin liceu si facultate, iar el punea bazele unor noi afaceri online de succes, lucru care il califica pe deplin sa ocupe pozitia sa actuala de business angel. Desigur, a absolvit si el studiile universitare, insa el intre timp si-a asigurat situatia financiara pentru aceasta viata. Sunt invidios cand spun asta ? Desigur ca nu, insa unii isi dau seama mai devreme ca trebuie sa traiasca dintr-o afacere proprie, iar unii niciodata si prefera sa ramana angajati ori someri.

Dupa ce ti se aprinde beculetul si iti dai seama pe zi ce trece ca vrei sa lucrezi independent in anumite proiecte, cu atat mai insetat cauti sa iti deschizi o afacere de succes si vrei sa te inconjori de oameni care sa te ajute. Desigur ca pana sa ajungi la o afacere de succes, trebuie sa cauti / gasesti succesul unei start-up sau esecul pe pielea ta si de ce nu sa apelezi la un business angel ca Andrei Ursachi, pe care il gasiti accesand online andreiursachi.eu !

De ce Andrei  Ursachi ?

homepage-image-300x300

  • Pana la varsta de 25 de ani a dezvoltat 6 afaceri, cea mai mica dintre ele cu o cifra de afaceri de peste 100.000 euro.
  • Investeste timp si bani in afaceri inovative.
  • Foloseste marketing digital pentru a dezvolta in toata lumea afacerile in care investeste.

Inca un motiv pentru care sa citesti portalul andreiursachi.eu este faptul ca acolo gasesti articole de dezvoltare personala care iti sunt de mare ajutor. Daca cauti finantare trebuie sa ai un plan de afaceri si un plan de marketing si sa completezi un formular prin care ii ceri lui Andrei atat ajutorul sau financiar daca este interesat sa investeasca, dar totodata completand formularul poti sa primesti si sfaturi punctuale care sa te ajute in dezvoltarea afacerii. Totul este atat de simplu, insa trebuie sa iti doresti, sa faci primul pas, sa ai un bun plan de afaceri si mai ales sa te astepti si la un eventual esec. Nu toti putem sa devenim peste noapte oameni ca Andrei Ursachi, insa esential este sa incerci si sa vezi daca poti schimba vechiul job pentru o afacere inovativa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *