Angajare studio de videochat Manqueen Bucuresti

Afla care sunt motivele pentru care am urmat cariera de model videochat

manqueen studio videochat

Banii, aprecierea, luxul si frumusetea, au fost principalele aspecte care m-au indreptat pentru o cariera de succes ca model videochat in cadrul studioului Manequeen din Bucuresti. Aceasta meserie mi-a adus tot ceea ce am visat de mica, fapt pentru care la ora actuala traiesc intr-o lume pe care intotdeauna am dorit-o.

Ai observat cat de greu castiga parintii tai bani, cat de mult efort depun si ce sume mici primesc in schimbul serviciilor prestate? Spre deosebite de ei, chiar din prima luna in care m-am angajat, am castigat cat amandoi la un loc. Sunt absolut sigura ca si tu iti doresti sa devii complet independenta, sa isi cumperi tot ceea ce iti doresti si sa nu iti faci griji cand intri intr-un magazin ca nu iti vor ajunge banii. Un model videochat de succes niciodata nu intampina aceasta problema, tocmai darorita faptului ca munca depusa este intr-adevar apreciata. Cu toate acestea, ceea ce fac este mai mult o pasiune, tocmai pentru ca pur si simplu iubesc sa fiu admirata si apreciata de cei din jur. La urma urmei, pentru asta primesc si bani, sa fiu aranjata, cocheta si sa tin companie din spatele camerei web diverselor persoane care platesc special pentru asta.

Inca de la cele mai mici varste visam, noi fetele, sa avem zeci de rochite, pantofi, gentute si sa calatorim. Ei bine, toate acestea lucruri, dar si multe altele, le realizez destul de des, avand in vedere ca banii nu sunt o problema. De altfel, niciuna din prietenele mele care lucreaza ca si mine nu se uita la pret atunci cand isi cumpara ceva dintr-un magazin de lux.

manqueen studio

Exista posibilitatea de a te angaja la Studioul de videochat Manequeen din Bucuresti chiar si tu, atata timp cat participi la interviu. Sansele sunt egale pentru fiecare domnisoara, fapt pentru care nu trebuie sa iti formezi nicio grija care sa te descurajeze. Chiar si eu eram putin neincrezatoare la inceput pentru ca nu aveam experienta in domeniu, insa totul s-a dovedit a fi bine intr-un final. Imediat ce am accesat pagina web manequeen.ro, am fost intampinata de prezenta unei domnisoare care m-a intrebat pe chat cu ce imi poate fi de folos. Nu am mai stat pe ganduri si am pornit pe acest drum al elegantei si al luxului.

Uluitoarele beneficii pe care mi le-a adus meseria de model videochat

model videochat

Chiar la scurt timp dupa ce a avut loc interviul care a fost stabilit din timp, am profitat de o serie de beneficii pe care le voi impartasi si cu tine, astfel incat sa te conving de lucrurile de care ai si tu ocazia sa profiti.

  • Sedinta foto personalizata

 Imediat dupa ce s-a incheiat interviul, am fost invitata sa devin modelul unei sedinte foto de exceptie. Cu toate ca pana in acel moment mai avusem parte si de alte sedinte, aceasta a fost intr-adevar una profesionala, tocmai datorita faptului ca toti angajatii detin pregatire profesionala in domeniul in care activeaza. In prezent, domnisoara care m-a fotografiat este trainerul meu de videochat care mi-a devenit intre timp si o prietena apropiata.

La fel ca si celelalte persoane angajate cu acte in regula la Manequeen, ma bucur de o apropiere de invidiat ce are loc intre toti angajatii. Acest lucru se intampla pentru ca aici ne aflam ca intr-o familie care se respecta si se apreciaza la adevarata valoare.

Aceasta sedinta foto mi-a redat mult mai multa incredere in mine, am invatat care sunt cele mai potrivite pozitii pentru a da cat mai bine in poze si am cunoscut oameni minunati care m-au incurajat in permanenta.

  • Program de lucru flexibil

Atat pentru mine, cat si pentru tine, in mod cert, e extrem de important sa ai si timp liber in care sa te ocupi de tine insati. Uneori poate vrei sa iesi cu prietenele la shopping, iar in alte dati poate iti doresti sa mergi la film. Spre deosebire de alte joburi ce iti rapesc prea mult timp, cel de model videochat la Manequeen este ideal pentru persoanele care doresc sa munceasca, dar si sa se bucure de banii castigati.

Pentru ca in momentul in care eu m-am angajat, inca aveam de terminat studiile, am fost nevoita sa lucrez in tura de noapte, de la ora 22 la ora 6 dimineata. Trebuie sa recunosc ca aceasta oportunitate m-a ajutat sa castig bani extrem de usor, dar sa-mi si finalizez facultatea.

Alte colege, spre exemplu, alegeau sa lucreze in tura de dimineata de la 06:00 – 14:00 sau in tura de dupa-amiaza de la 14:00 – 22:00. Mi se pare minunat ca nu trebuie sa lucrez in weekend si cu toate astea castig mai bine decat majoritatea tinerilor din ziua de azi. Cu toate acestea, exista si posibilitatea de a lucra doar in weekend.

  • Salarii uriase pentru toate modelele

In functie de implicarea si profesionalismul modelelor, salariile variaza, cu toate ca pana si cele mai mici sunt extrem de mari, avand in vedere ca este o munca placuta. Aici se castiga intre 1.000 si 15.000 de dolari pe luna, astfel ca nu e de mirare luxul in care traiesc. Parintii sunt extrem de mandri de mine cand vad ca sunt independenta, ii ajut si pe ei financiar si lunar merg in cate o mini vacanta in tari straine alaturi de prietenele mele.

Cu banii pe care i-am castigat de-a lungul celor 5 ani, mi-am achizitionat un apartament confortabil in zona centrala a Bucurestiului, mi-am cumparat o masina sport si m-am bucurat din plin de cele mai frumoase calatorii in intreaga lume.

  • Sustinere permanenta

Este important pentru un colectiv sa fie unit si membrii acestuia sa se respecte, iar Manequeen indeplineste intru totul aceste aspecte. Pentru ca echipa pune accent maxim pe confortul si buna starea tuturor membrilor, perfermantele sunt pe masura asteptarilor.

Inca din prima clipa in care am ajuna aici, am beneficiat de o sustinere permanenta, atat din partea celorlalte modele care imi sunt acum colege, cat si din partea celorlalti angajati. Astfel am ajuns sa devin din ce in ce mai buna in ceea ce fac, prin urmare, am multi admiratori care platesc sume mari de bani pentru a comunica cu mine prin intermediul camerei web.

Luxul, confortul, sumele mari de bani, calatoriile, cinele in cadrul celor mai exclusiviste restaurante si eleganta, sunt principalele lucruri care vor aparea la scurt timp dupa angajarea ca model videochat in cadrul studioului Manequeen din Bucuresti. Nu-i asa ca te tenteaza si pe tine? Incearca-ti norocul si participa la un interviu, caci te asigur ca vei avea doar de castigat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *