Anvelopele masinii sunt importante !

Anvelope si intretinerea masinii

anvelomag

Intodeauna pentru mine masina nu a insemnat mai mult decat un mijloc de transport. Iar ca si mijloc de transport, autovehicul, am avut destule intamplari cu vechea Dacia 1310 astfel incat odata ce parintii mei au achizitionat un Logan nou sa pun pret pe anvelope, schimburi de ulei, schimbat distributie si tot ce inseamna intretinerea masinii si schimbarea consumabilelor.

Desigur ca in Romania, putini sunt care iarna se pregatesc cu adevarat de anotimpul rece, de faptul ca in Romania ninge de cateva ori pe an si e important ca anvelopele sa fie schimbate la timp, lucru de bun simt de altfel si care e necesar, fara ca sa te gandesti neaparat la legea care te obliga sa ai anvelope de iarna.

Problema e ca in Romania multi nu isi permit masinile pe care le conduc astfel incat, pur si simplu nu au anvelope decente, ma refer aici la uzura anvelopelor, nu isi fac periodic schimbul de ulei, nu schimba distributia masinii, adica nu au bani de consumabile. Si te intrebi de ce exista atatea accidente rutiere, cand romanii sunt primii cand vine vorba de masini second hand aduse din toata Europa. Nici nu vreau sa ma gandesc cate masini care valoreaza sub 4 000 ron sunt in Romania.

Masini second hand cu anvelope uzate

bg-3

In mod normal majoritatea masinilor second hand sub 1 mie de euro care sunt aduse in Romania prezinta deja probleme tehnice grave, fara sa vorbim de faptul ca masina in cauza nu o sa vada montate niciodata anvelope noi de exemplu. Nu vreau sa fiu egoist, insa sunt prea multe masini in Romania prost intretinute si cu multe bube tehnice ce nu si-au schimbat niciodata anvelopele. Defapt in momentul in care conduci o masina iti asumi faptul ca esti sofer si poti pune in pericol si viata altora, nu doar a ta.

Tata recent si-a cumparat un set de anvelope de iarna si sincer anvelopele sunt importante atat iarna cat si vara. Daca ai niste anvelope uzate atunci cand franezi se simte acest lucru si controlul masinii il pierzi mult mai usor. Iarna la fel… Dar nu ne permitem sa fim toti soferi, insa vrem cu disperare sa fim soferi chiar daca nu ne permitem sa platim nici consumabilele necesare unei masini. Dupa parerea mea anvelopele intra la categoria consumabile, la fel ca si lichidul de parbriz, uleiul.

Nici nu trebuie sa faci peste 10 000 mii de km per an ca sa iti dau seama cat de important poate sa fie un set de anvelope de exemplu. Iar daca esti in cautare de un set de anvelope , anvelomag.ro e solutia. Cu un design atragator acest magazin online de anvelope va da posibilitatea sa alegeti rapid anvelopele de care aveti nevoie, completand un simplu formular bazat pe casute de selectie, in care alegeti latimea, inaltimea, diametrul, sezonul dar si producatorul, caci anvelomag.ro ofera anvelope de la producatori de seama. Priviti mai jos cum in 5 minute il poti achizitiona anvelope pe care le puteti achita si in rate, avand dreptul la o garantie de 3 ani.

anvelomag-ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *