Atacuri energetice !?

Cum sa ne protejam de atacuri energetice

Interesant e ca incepand din anul 2000 informatiile in ceea ce priveste atacuri energetice au fost intens promovate (vezi librarie online pentru informatii veridice), uneori denaturate de persoane cu diferite tulburari neuropsihice, ceea ce a facut ca termenul de atacuri energetice sa se dilueze, sa cada in banal si chiar sa fie contestat.

Acest lucru a venit si odata cu exagerari  cu privire la atacuri energetice in masa, sintagme precum „atacatori energetici  te pot ucide, chestii care nu sunt foarte palpabile si care nu sunt deloc exemple potrivite si nu sunt in concordanta cu viata cotidiana.

Iar notiunea de atacuri energetice asupra semenilor noștri se explica prin gandurile și sentimentele noastre de ura, invidie, razbunare, rautate, fiind un atac asupra Creatiei  insasi. Inclusiv din punct de vedere religios, trebuie sa stiti ca este considerat un mare pacat sa transmiti ganduri negative aproapelui tau ori sa intervi asupra liberului sau arbitru.

O carte foarte buna pentru cei care vor sa invete mai multe despre atacuri energetice si se poate procura de la o librarie online este Atacurile Energetice Privite Din Perspectiva Sufletului – Dr. Joshua David Stone !

Gandirea pozitiva si iubirea sunt o cale de protectie

Autosugestionarea pozitiva, exercițiile de meditatie, precum si gandirea pozitiva ne ajuta sa diminuam din atacurile energetice, dar si informatii pozitive, credinta in Dumnezeu. Tot aici nu pot sa uit sa va recomand o librarie online numita Agni Mundi, unde gasiti carti interesante de spiritualitate si dezvoltare personala.

Cel mai clasic exemplu pe care pot sa il dau aici, e cand avem indivizi vampiri de energie, care datorita personalitatii lor practic sunt niste atacatori energetici, stresori informationali in viata de zi cu zi.

Desigur ca cea mai buna metoda de a ne proteja impotriva atacurilor energetice este iubirea. Iubirea este sentimentul superior care ne poate apara de orice rau, la orice nivel ne-ar fi transmis. Isus ne-a aratat ca, prin iubire, omul poate atinge cele mai inalte culmi, iar sfintii parinti ne-au aratat ca prin curatire spirituala, prin smerenie si sfintenie, omul nu poate fi atins de nici un rau.

De asemenea in opinia mea, consinder ca in ceea ce nu crezi nu te ajuta dar nici nu te “loveste”. Astfel ca daca in relatiile tale interumane nu te lasi influentat usor, esti o personalitate puternica si nu crezi de exemplu in blesteme, atacuri energetice etc. e o sansa mare ca acestea sa nu aiba influenta asupra ta, mai ales daca ai o gandire pozitiva, o iubire fata de semeni si credinta !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *