Autocolante imitație pin pentru mobila de care te-ai săturat

Te-ai uitat vreodată cu jind la mobila din lemn de pin din showroom-ul unui mare magazin? Cât de bine arată culoarea! Ai atins cu mâna lemnul imaginându-ți cum ar fi să ai mobilă nouă? Pinul natural se folosește atât pentru mobilă și pardoseli cât și pentru tavane sau alte finisaje interioare. Dă senzația de intimitate și căldură fără să încarce atmosfera așa cum o face mahonul, cireșul și alte tipuri de lemn în nuanțe închise. Vrei să-ți transformi ieftin și rapid mobila folosind nuanțe superbe de pin? Încearcă varianta autocolantelor pentru mobilă!

Folosește autocolantele imitație pin

Nuanțele de pin sunt variate dar au tonuri deschise și o granulație specifică, foarte interesantă și foarte elegantă. Poți să ai și tu mobilă cu aspect de pin dacă folosești un autocolant imitație pin și dedici câteva ore tăiatului și lipitului. Da, e chiar atât de simplu! Autocolantele sunt cea mai simplă metodă prin care poți da un suflu nou mobilei și casei tale. Poate nu ți-ai imaginat niciodată că vei putea obține un aspect cu totul și cu totul special doar folosind o rolă de autocolant imitație de lemn. Mobila din lemn de pin are un aspect natural, clasic, ideal pentru orice cameră dintr-o casă. O poți avea fără să apelezi la meseriași și fără să dai salariul pe câteva luni pentru ea.

Mobilă nouă fără deranj

Odată ce ți-ai cumpărat o mobilă pentru living ești obligat să o păstrezi ani și ani de zile. Nu-ți mai place? Nu prea ai de ales. Cine stă să aleagă și să monteze altă vitrină, altă bibliotecă sau alte rafturi în fiecare an? Varianta simplă și la îndemână este să-i dai un aspect diferit cu ajutorul unor autocolante în culori naturale, ușoare, de pin. Autocolantele te ajută să dai un aspect nou, plăcut pieselor de mobilier pe care le-ai folosit destul de mult și care nu mai arată impecabil. Mese, scaune, uși, biblioteci și măsuțe de cafea pot fi transformate radical în doar câteva ore folosind câțiva metri de autocolant imitație pin.

Vrei un dormitor mai aerisit ?

Autocolantele cu aspect de lemn de pin dau un aspect deosebit camerelor de dormit. Poți acoperi cu ele atât noptierele cât și marginile patului și de ce nu, ușile unui șifonier care nu te mai încântă. Pinul este un lemn special care se potrivește pentru dormitoare. Culoarea deschisă, aurie, cu textură și tonuri de chihlimbar dă un aspect aerisit, luminos. Se potrivește perfect dormitoarelor mici pentru că dă senzația de spațiu larg, deschis. Pereții în tonuri moi de bleu, galben pal sau vernil și mobila acoperită cu un autocolant imitație pin sporesc senzația de intimitate, căldură și relaxare.

Autocolantele pentru mobilă sunt rezistente și pot fi aplicate simplu pe tot felul de suprafețe indiferent de mărime sau de lemnul pe care se aplică. Nu se decolorează, acoperă perfect micile urme, zgârieturi și suprafețe decolorate care dau mobilei un aspect inestetic. Redau aspectul mobilei, redau frumusețea camerelor și te ajută să vii din nou acasă cu plăcere! Dacă te-ai îndrăgostit de nuanțele de pin atât de arătoase și vrei unele exact la fel, caută autocolantele și schimbă-ți mobila în câteva ceasuri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *