Cadouri personalizate pentru prieteni, in functie de pasiunile lor

Prietenii ne sunt a doua familie. Ei sunt persoanele pe care ne bizuim si cu care putem impartasi bine si rau. Prin urmare, cei dragi merita sa fie rasplatiti pentru fidelitatea lor si pentru faptul ca exista in viata ta. Si cel mai bine ii putem sarbatori oferindu-le cadouri personalizate pentru prieteni. Dar nu orice cadouri, ci daruri care sa se preteze la personalitatea lor, in functie de pasiunile pe care le au.

Cu totii stim ca prietenii din viata noastra sunt diferiti. Cu unii ne asemanam mai mult, cu altii mai putin. Dar ii iubim la fel de mult. Asadar, in cele ce urmeaza vei gasi cateva idei de cadouri personalizate pentru prieteni , in functie de hobby-urile lor. Si tu vei putea da peste cea mai minunata idee de dar inspirat pentru amicii tai.

Cadouri personalizate pentru prieteni iubitori de sport

Daca amicul tau este innebunit dupa practicarea unui sport, iata ce sa ii iei! In cazul in care joaca un anumit sport in mod regulat, sa zicem tenis, ii poti oferi un echipament de tenis personalizat cu numele lui sau rachete de la firma sa favorita. De asemenea, un abonament la un club de tenis din zona in care locuieste poate fi o alta idee minunata.

Cadouri personalizate pentru amici cititori

Este destul de simplu in cazul acesta. Stii deja ca cititul este pasiunea lui. Iar daca ii esti prieten cu adevarat, vei cunoaste si ce gen/genuri de lectura adora. Trebuie doar sa vezi ce carti nu are in biblioteca dar la care ravneste mult si sa i le oferi in dar, fie cu o ocazie speciala, fie fara motiv.

Iar daca in pachetul respectiv vei insera si cateva semne de carte personalizate cu numele lui, cu o dedicatie din partea ta sau cu un citat favorit, il vei da pe spate cu siguranta.

Cadouri personalizate pentru prieteni care nu se mai satura de munca

Nu stiu daca exista foarte multa lume incadrata in acest tip de comportament, dar daca ai asemenea prieteni, inseamna ca iti vine destul de greu sa-i prinzi in afara programului. Si totusi, cand vine vorba sa le faci cadouri, ai putea sa te inspiri de aici.

Fie ii iei o cana personalizata cu mesaj haios care sa il insoteasca mereu la birou, fie ii oferi un ceas de birou minimalist care sa ii aminteasca si de prieteni. Orice accesoriu legat de munca ii va fi de folos, iar pentru a se relaxa ii poti oferi un voucher la un centru de relaxare.

Cadouri personalizate pentru amici pasionati de fotografie

De obicei, acest gen de persoane sunt artistice, au o latura sentimentala bine dezvoltata si un simt estetic sporit. In plus, stiu cum sa mentina o relatie si fac daruri inspirate. Daca nici tu nu vrei sa te lasi mai prejos, ia in considerare aceste cadouri personalizate pentru prieteni iubitori de fotografie.

  • Rama personalizata cu fotografie pe hartie, canvas sau aluminiu cu voi, intr-o ipostaza inedita, artistica, si cu mesaj din partea ta
  • Trofeu personalizat din plexiglas in forma de aparat foto pentru realizarile lui in meseria pe care o are, cu mesaj simpatic din partea ta
  • Un CD cu un colaj inedit de poze cu voi de la inceputul prieteniei si pana in prezent, cu video-uri amuzante si mesaje descriptive, care sa il atinga la suflet

Atunci cand trebuie sa gasesti cadouri personalizate pentru prieteni, gandeste mereu cu inima si aminteste-ti care sunt calitatile amicului tau. Nu ezita sa dai un ban in plus pentru un dar deosebit, care chiar sa-l atinga la inima. Sau daca nu ai un buget prea mare, bazeaza-te pe varianta cadourilor personalizate deoarece nu vei da niciodata gres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *