Casatoria la romani

Casatoria e un sacrificiu

Casatoria la romani e un gest de tot mai mare responsabilitate. Casatoria presupune o mare responsabilitate mare si mai ales un sacrificiu. Sa te casatoresti inseamna practic sa renunti la o parte din viata ta si tu ca barbat si ea ca femeie si acea parte la care renuntati sa devina un igredient principal in ceea ce se numeste familie. Inainte treci desigur prin 1 an de asteptare si oferi un inel de logodna. Casatoria inseamna sa suferi pentru sotia ta sau alaturi de sot, sa te bucuri de viata de familie si mai ales sa stai alaturi de cel sau cea aleasa si la bine si mai ales la rau !!!

Casatoria si ceremonia in fata lumii

Ei bine poate nu stiti, insa pe langa ceremonia religioasa, cu nasi si verighete, casatoria si tot ceea ce vede lumea are si o explicatie psihosociala la care putini se gandesc. Ideea e ca mirii, cei doi care formeaza o familie isi asum public acest lucru, iar martori sunt toti invitatii. Eu prin acest post incerc sa si ajut viitoarele familii si mai ales barbatii care cauta un inel de logodna si poate sunt plecati pe taramuri din vest ?

Inele de logodna cu sau fara diamant

Stiti voi dragi prieteni, tinerii din ziua de azi vor ca detaliile sa fie perfecte, iar inainte de casatorie e logodna. E partea aia cand viitorul mirele ofera un inel de logodna fetei, care deja e “arvunita” cum se zice la tara, e aproape femeie maritata si poarta batic in biserica. Si unde cautati voi dragi feciori un inel de logodna daca nu pe internet? Iar daca muncesti in strainatate intri pe internet si cauti pe google “inele de logodna cu diamante” si tac gasesti un magazin online serios, adica www.e-ring.ro

Si te bucuri ca ai gasit ceva de bun gust pentru viitoarea ta sotie. Parintii ei si toata familia o sa afle ca tu i-ai oferit un intel de logodna cu diamant de pe e-ring.ro si toata munca ta , mireasa ta si tineretea zbuciumata se duc si se programeaza nunta. Vedeti si voi cum fac in Maramures nuntile traditionale, cu alai mare, chiuituri si costume populare.

Desigur ca puteti avea o nunta mai discreta, la fel poate ca si inelul de logodna care poate sa fie mai cu fast sau mai “micut”. Diamantul de pe inelul de logodana poate sa fie si el mai mic sau mai mare, in functie de buget. Dar ce mai conteaza? Important e ca si castoria sa dureze si tinerii sa aduca pe lume nepoti sanatosi.

Si nu cumva sa stricati logodna si sa anulati casatoria !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *