Cateva meserii ciudate de pe glob

In epoca contemporana sunt foarte putine persoane care sunt pe deplin multumiti cu profesia lor si implinititi de serviciul, cariera lor. Daca stam sa ne gandim descoperim repede si meserii ciudate, iar tocmai de asta va invit sa cititi despre meserii neobisnuite din lume. In prezent exista peste 70 000 de domenii profesionale si speram ca o sa va amuzati dupa ce o sa cititi date referitoare la meserii ciudate de pe glob. Ideea in general e ca orice meserie presupune o munca si implicit nu e ceva rusionos chiar daca presupune o activitate mai ciudata.

Mulgator de serpi. Inainte de toate trebuie sa stiti ca veninul de sarpe este esential pentru cercetarile din domeniul medical si stiintific pentru elaborarea anumitor vaccinuri si medicamente. Meseria de mulgator de serpi este o meserie ciudata si riscanta, dar este plina de satisfactii financiare.

Persoane care miros prosoape de hartie. Probabil ca nu ati stiut pana acum de faptul ca, companiile producatoare de prosoape de hartie angajeaza frecvent persoane care sa le miroasa produsele tocmai pentru a se asigura ca acestea sunt inodore. Nu toata lumea poate sa se incadreze in aceasta meserie, criteriile de angajare sunt aspre si presupun detinerea unui simt dezvoltat al mirosului. Salariul variaza intre 19.000 si 52.000 de dolari pe an, remunerata este influentata de experienta dar si de expertiza olfactiva.

Somnoros profesionist. Daca esti un individ care se chinuie dimineata sa se ridice din pat si preferi sa lenevesti toata ziua, atunci e meseria potrivita pentru tine. Acesti somnorosi iau parte la studii si cercetari despre somn, fiind o ocupatie de vis pentru multi dintre romani.

Inghesuietor in metrou. Suprapopularea din marele orase afecteaza gradul de utilizare al transportului subteran. Atunci cand usile nu se pot inchide din cauza bratelor si picioarelor calatorilor, in scena apare inghesuitorul, o persoana puternica fizic. Intr-o modalitate profesionista si fara a aduce prejudicii pasagerilor nefericiti, inghesuitorul ii impinge in interior in metrou ori autovehicul.

Tester de jucarii sexuale. Industria sexuluieste infloritoare si plina de bani. Companiile de jucarii sexuale trimit la resedinta angajatilor o cutie cu cele mai recente produse, pe care acestia le incearca si le evalueaza. Pentru aceasta profesie ciudata salariile ajungeau in 2012 la 39.000 de dolari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *