Cauti o bormasina buna ? Poate ca o gasesti la Bricolaj Market !

Cu totii avem la un moment dat nevoie de echipamente si unelte diverse in casa. Schimbi mobilierul din camera, dezasamblezi pe cea veche, asamblezi pe cea noua, dai gauri in perete si montezi totul. Cu putina rabdare si o bormasina buna ai toate sansele sa duci la bun sfarsit proiectul in timp util.

In eventualitatea in care ai nevoie de o bormasina buna ai toate sansele sa o gasesti la Bricolaj Market. Dupa ce ai decis tipul  de bormasina poti comanda din acest eshop rapid si la fel de rapid vei si primi comanda.

Ce bormasina sa alegi?

Sa o luam pas cu pas. Tine cont de unde si cum o vei folosi si care este experienta ta anterioara in ceea ce priveste proiectele in care ai avut nevoie de o bormasina. Vei avea nevoie de una cu care sa insurubezi rapid, cu care sa dai gauri? Achizitioneaza o bormasina care are capete diverse, cu care vei putea slefui, freza etc.

Mai apoi, tine cont de specificiatiile tehnice ale acesteia. O poti folosi pe diferite tipuri de suprafete, de la lemn la plastic sau zidarie. Insa cum o vei folosi, concret, este o alta poveste. Cu sau fara fir? Cele cu acumulator au nevoie de timp pentru incarcare si au tendinta de a fi mai grele. Insa ofera independenta de priza. In functie de unde o vei folosi, te va interesa sa stii aceste detalii. Intre cele doua tipologii vor fi de asemenea si diferente de putere.

Mai apoi, conteaza viteza de gaurire. Pana la urma te intereseaza eficienta cu care vei lucra cu bormasina in cauza. Cate rotatii per minut are este relevant aici. La unele modele viteza poate fi reglata, cu cel putin 2 trepte. Viteza mai mica iti va fi utila la insurubare sau gaurirea materialelor precum lemn. Pentru zidarie ai nevoie de o treapta mai mare de viteza.

Conteaza de asemenea ce diametru are la gaurire. Verifica in acest sens capacitatea de gaurire. Iar asta vine in stransa legatura cu marimea mandrinei.

Detaliile tehnice sunt de regula cele importante, care fac marile diferente. Daca esti la capitolul amator si ai nevoie de o bormasina pentru acasa cere sfatul consilierilor de la Bricolaj Market. Sunt prompti si ofera consiliere gratuita, pentru a lua o decizie buna. Daca esti un next level in materie de astfel de proiecte si cel mai probabil stii deja ce tip de bormasina ai nevoie, cere detalii de diferentiere intre modelele profesionale si semi profesionale.

La Bricolaj Market vei gasi optiuni de marca DeWalt, Flex, Everpower, cu 2 ani garantie dupa cum producatorul o ofera. Poti cumpara din magazinul online sau telefonic.

In concluzie, cauta la Bricolaj Market ce ai nevoie

Bormasina pe care ti-o doresti este esentiala in lucrarile de bricolaj. Chiar daca nu esti un profesionist in asta, mici lucrari in casa sunt mai eficient realizate cu un echipament corespunzator. Descopera plata in rate, cu cardul si preturile atractive pe care Bricolaj Market ti le pune la dispozitie.

Contact:

0738851885 / 0722515566 / 0721339889

0371395773

One thought on “Cauti o bormasina buna ? Poate ca o gasesti la Bricolaj Market !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *