Ce este un epuisment? Ecodrill iti poate veni in ajutor daca ai nevoie de o astfel de lucrare!

Lucrarile de excavatie sunt tot mai cautate in ultimul timp. Stii de ce? Dupa perioada extra aglomerata de stari deprimante din timpul pandemiei, lumea si-a dat seama ca e mai bine sa stai la casa. Bine, exista si alte motive in acest sens, insa cel prezentat, din punctul meu de vedere, este fruntas.

Despre foraje se vorbeste destul de des, insa despre epuismente mai putin. Totusi, este bine sa detii informatii cheie si despre acest proces caci nu stii cand ai nevoie de el. Inainte de toate, sa stii ca cei de la Ecodrill te pot ajuta cu executarea puturilor pentru epuisment. Mai multe detalii in acest sens regasesti in cadrul site-ului lor oficial – ecodrillforaje.ro.

Informatii exacte despre epuismente

Raspunsul pentru intrebarea „Ce este un epuisment?” este destul de simplu. Un epuisment este un sistem ce are ca scop scaderea panzei fractice. De ce? Ei bine, epuismentele sunt folosite pentru a pregati terenul pentru lucrari de constructie cu fundare directa pe uscat sau pentru executarea lucrarilor sub nivelul panzei freatice.

Stiati ca epuismentul este o metoda economica de scadere a nivelului stratului acvifer? Costurile de implementare a unui sistem epuisment sunt destul de mici, in comparatie cu rezultatele exceptionale obtinute! Sa stii ca sectoarele de constructii, dar si cele industriale utilizeaza extrem de mult sistemele de epuisment, iar in acest fel se dezvolta rapid si sigur!

Despre forajele de epuisment sau sistemele de epuisment vei mai auzi si sub denumirea de asecari. Dupa cum am enuntat si anterior, asecarile sunt extrem de necesare atunci cand nivelul panzei freatice este peste limina normala.

Asecarile nu se realizeaza oricum, ci in functie de presiunea si debitul apei. Pompele submersibile vor fi introduse tot in functie de acesti parametri. De fapt, vor fi alese, inainte de toate, in functie de presiunea si debitul lichidului.

Lucrarea de asecare este realizata perimetral, iar pompele submersibile ce vor fi introduse trebuie sa functioneze continuu, altfel lucrarea este realizata total degeaba. Daca din cauza unor defectiuni tehnice pompele se opresc, atunci este posibil ca toata incinta sa fie inundata si cu siguranta nu-ti doresti asta.

Viziteaza site-ul oficial al celor de la Ecodrill pentru a intra in contact cu toate serviciile pe care acestia ti le pun la dispozitie. Pentru a beneficia de suport si sfaturi dintre cele mai bune cu privire la tipul de serviciu perfect pentru tine nu ezita sa ii contactezi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *