Ce manichiura se poarta vara aceasta ? Nolia Shop vine cu solutii !

Vara este sezonul tuturor posibilitatilor. Asadar, este momentul propice de a face chiar si cele mai ciudate mixuri de stiluri vestimentare, de culori etc.

Si in ceea ce priveste manichiura, avem libertate de alegere. Se poarta unghiile date doar cu lac transparent, se poarta unghiile in nuante de nude, se poarta si unghiile colorate, cele cu diverse aplicatii si lista poate continua in acest sens.

Vara este un anotimp plin de culoare – lucru ce nu poate sa iti dea decat o stare de bine generala si te poate incarca de energie pozitiva. Si atunci de ce sa nu te conformezi si sa adopti culorile in manichiura pe care o porti?

Se poarta culorile pastelate precum galben pal, lila, turcoaz, piersica, roz pal etc., dar si cele mai intense care scot in evidenta bronzul frumos pe care l-ai capatat pana acum.

Se poarta in continuare unghiile cu gel, iar motivele sunt lesne de inteles – rezista mult mai mult, nu necesita ingrijire constanta, isi pastreaza pentru mai mult timp culorile intacte etc. Bineinteles, toate aceste aspecte depind in mare parte si de calitatea produselor folosite in realizarea manichiurii.

In aceasta perioada, tot mai multe femei cauta in mediul online modele unghii gel mov si asta pentru ca movul si nuantele derivate din aceasta culoare sunt printre preferate in randul acestora.

Manichiura de calitate necesita produse pe masura

Vorbeam mai devreme de produse de calitate cu ajutorul carora putem realiza o manichiura rezistenta si foarte aspectuoasa. In acest sens, o recomandare este magazinul online de produse destinate manichiurii Nolia Shop.

Vorbim de produse de calitate germana, testate in prealabil de catre expertii de la Nolia. In acest fel, avem garantia calitatii acestora.

Fie ca avem nevoie de produse pentru manichiura semipermanenta, fie pentru manichiura cu gel, in cadrul magazinului mentionat anterior regasim absolut toate produsele necesare – de la geluri UV, baze si topuri, oje semipermanente, produse pentru nail art, accesorii, consumabile si pana la echipamente profesionale si instrumente si chiar kit-uri special concepute de catre expertii Nolia.

Comenzile se plaseaza direct pe site-ul magazinului si sunt livrate printr-o firma de curierat rapid la adresa indicata de client.

Pentru a descoperi intreg catalogul de produse pe care Nolia Shop ni le pune la dispozitie, trebuie sa accesam site-ul noliashop.ro. De asemenea, echipa Nolia ne poate ajuta cu sfaturi practice in ceea ce priveste alegerea produselor potrivite pentru tipul de manichiura pe care dorim sa il realizam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *