Ce sa stii cand te bate gandul sa investesti in criptomonede

criptomonede-2018

Piata criptomonedelor este una destul de extinsa la ora actuala si se pare ca atrage din ce in ce mai  multi interesati. Asa se face ca decizia de a investi in aceasta piata poate fi chiar una instant, sub un impuls, cand te convingi ca nu ai nimic de pierdut.

Iata cateva lucruri interesante despre criptomonede 2018:

  • Poate ca nu este o surpriza, dar cel mai mare volum de criptomonede vine de la americani. Pe pozitia imediat urmatoare vine Rusia si China, acestea detinand 300 de milioane de dolari fiecare.
  • In februarie acest an, Banca Nationala a Romaniei declara despre monedele virtuale ca sunt active speculative, investitii riscante si volatile.
  • Goldman Sachs se pare ca planuieste sa introduca pe piata operatiuni de tranzactionare cu moneda virtuala, devenind astfel prima banca de pe Wall Street care ar face asta.
  • Monedele virtuale sunt neimpozitate, insa asta nu inseamna ca nu exista un astfel de plan. Controversa apare in special la nivel de recunoastere a tipului de moneda. Intrucat nu este una reglementata, prin urmare nu vorbim de un venit recunoscut de autoritatile fiscale si deci taxele aferente nu se justifica. Inca.
  • Specialistii spun ca ar trebui sa existe diversificare. Nu investi toti banii intr-o singura moneda. Si asa acest subiect este unul controversat. Investirea intr-o singura moneda inseamna sanse mai mici ca pe termen lung sa ai si rezultate. Cum monedele virtuale cunosc si ele fluctuatii tot mai mari, din 10 tipuri spre exemplu vei avea si sanse de castig in cele din urma. Deci nu pare la fel de riscant sa iti investesti bugetul intr-o singura moneda de acest gen.
  • Exista numeroase tipuri de monede virtuale. Daca de la lansare aceasta nu are volum de tranzactionare, in decurs de un an spre exemplu, incepe sa fie ceva dubios la mijloc. Pe acest principiu merg unii, atunci cand aleg in ce anume sa investeasca.
  • O asa zisa regula in acest domeniu vizeaza cumpararea de criptomonede cand pretul este foarte scazut, nu in crestere. Cu toate acestea, asta nu poate fi o strategie sigura, pentru ca exista riscul ca pretul sa fie tot mai crescut, ca in decurs de numai o luna criptomoneda in cauza sa fie de o valoare 100% crescuta. Asadar asteptarea ca pretul sa fie scazut poate fi in egala masura o strategie nu foarte buna.

Povestea cu criptomonede se poate traduce prin sanse mari de castig, potential, insa in egal masura si un risc mai mare. O astfel de oportunitate poate fi una reala de vreme ce persoana care investeste stie ce sa aleaga, este echilibrat si isi creeaza o strategie, gestionandu-si banii intr-un mod corect.

Daca iti doresti sa investesti in criptomonede ar fi bine sa incepi sa studiezi piata si sa iei exemplu de la cei care sunt deja pe val sau au experienta in domeniu. Studiaza, citeste bloguri de specialitate si alege incotro sa o iei pe baza unor strategii clare. Cel putin pentru a nu merge ca si legat la ochi intr-o  lume in care ai putea foarte bine sa pierzi, invata despre criptomonede cu aceeasi seriozitate cu care acestea iti pot aduce un venit real.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *