Ce sunt articolele evergreen ?

In primul rand articolele evergreen sunt articole care nu se devalorizeaza niciodata din punct de vedere al traficului si al numar de vizitatori. Continutul si cuvintele cheie ale acestor articole sunt mereu cautate pe Google, indiferent de perioada anului in care ne aflam. Articolele evergreen nu contin stiri, sport, informatii de sezon, fashion, muzica, mondenitati ci mai degraba sunt acele articole targetate deobicei pe un cuvant long tail care are cautare pe toata perioada perioada anului. De exemplu “ce fac daca raman insarcinata” , “cand e momentul sa fac un copil” , “cum se instaleaza windows 8 , “probleme iphone 6” , “review film ori joc ” ! Dar in schimb articolele ever green au continut unic si prezinta o informatie utila. Daca in articol cititorul nu regaseste o informatie utila, ori nu e rankat in google ca si cum ar prezenta o informatie relevanta pentru cuvantul targetat, nu mai e ever green. Articolele evergreen te ajuta practic sa ai trafic constant pe blog. Continutul acestor articole este relevant acum, peste o saptamana si peste 2 ani. Sa nu uitam ca aceste articole trebuie sa fie unice si sa se prezinte ca un raspuns in fata cititorului la dilema pe care o are si care e expusa in cautare.

Alte exemple de articole ever green

  • Recenzii carti, filme bune, jocuri, produse, tehnologie, Iphone X, Windows X, Android X,
  • Sunt articole care contin sfaturi legate de tehnologie, viata in general ori mult cautata de cativa ani dezvoltare personala. Cum sa ma las de fumat ? Ce fac dupa facultate ? Sfaturi igiena somnului ?
  • Articole care pe langa continutul acestora contin uneori tool-uri gratuite si utile pentru computer ori pluginuri wordPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *