Ce trebuie sa stii despre albirea dintilor cu produsele Crest

Albirea dintilor este o necesitate. Este parte din sfera serviciilor de estetica dentara, un lucru de care lumea este din ce in ce mai constienta. Imaginea ta este echivalentul respectului pe care il manifesti fata de propria persoana. Metoda de albire a venit mai intai in formula propusa de medici, cu laser. Este una destul de costisitoare, motiv pentru care se simtea nevoia unei alternative. Nu a intarziat sa apara, iar aceasta se refera la produsele Crest.

La momentul actual brandul Crest, 3D White Crest, benzi, pasta de dinti si nu numai, este unul cunoscut. Lumea il asociaza cu acele produse destinate uzului individual, acasa, cu ajutorul carora dintii se pot albi mai simplu si mai rapid ca oricand. Acestea se bazeaza pe peroxid de hidrogen, concentratia acestuia fiind diferita, ceea ce ofera si un rezultat mai rapid, eficienta mai mare asupra albirii. Sunt produse de provenienta din SUA, cu rezultate dovedite, sa spunem ca testate in strainatate, au ajuns si pe piata noastra ulterior, deci au un istoric, nu sunt experimente pe publicul consumator.

Iata ce trebuie sa stii despre asta si de ce ti-ai dori sa le incerci:

  • Sunt usor de folosit

Daca ne referim spre exemplu la plasturi, acestia se aplica pur si simplu peste dinti, atat in partea superioara, cat si in partea inferioara. Au o tehnologie moderna in spate ce le permite sa se lipeasca simplu si rapid. Pur si simplu aplici putina presiune si le-ai lipit. Le lasi sa actioneze si este nevoie doar o de o interventie de acest gen pe zi.

Daca ne referim la pasta de dinti este la fel de simplu, o folosesti ca atare, ca orice alta pasta. Si exemplele de acest gen continua cu orice tip de produs Crest pe care il vei folosi.

  • Sunt comparate cu rezultatele obtinute de tratamentele cu laser de la cabinetele medicilor dentisti

Dar, marele castig este ca tu controlezi aplicarea, in timpul in care aceste produse isi fac actiunea iti poti face orice alta rutina.

  • Alege produsul in functie de tipul de albire dorit

Stii si tu cum sunt acele situatii urgente cand parca ai dori sa pacalesti timpul pentru a avea cand sa te pregatesti pentru o ocazie? Daca te afli intr-o astfel de poveste, pentru o albire eficienta si in cel mai scurt timp apelezi la Crest 3D 1 Hour Express si da, intr-o ora vezi diferentele. Pentru cei care au la dispozitie cateva zile un “tratament” Crest Whitestrips 3D Advanced vivid va fi eficient in 3 zile pentru notabile diferente.

Pe termen mai lung, pana la 14 zile sau chiar si peste poti alege plasturii 3D Crest. Pasta de dinti este de uz zilnic de asemenea. O albire blanda, constanta, una rapida si eficienta de asemenea sau dupa caz inseamna selectia unui produs care sa se identifice cu nevoia ta. Gasesti in cadrul site-ului benzicrest.ro selectia de produse despre care mentionam.

Preturile sunt rezonabile, produsele sunt sigure de folosit, in intimitatea casei. Ce poti sa iti doresti mai mult?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *