Ce trebuie sa stii despre Prime Studios

Curiozitatea despre industria de videochat a devenit din ce in ce mai mare in randul femeilor. Din anul 2003 aceasta industrie a devenit legala si in Romania si este un domeniu foarte bine platit. De aceea, femeile cauta un job in acest sens si se orienteaza catre studiouri serioase, de incredere care ofera servicii de calitate si siguranta.

Unul dintre cele mai apreciate studouri la ora actuala este Prime Studios. Cu o echipa care are experienta pe piata, Prime Studio vine cu cateva beneficii importante pentru orice femeie care doreste sa devina un model aici.

In lumea Prime Studios, visele tale devin realitate

Independenta financiara este un criteriu de baza la Prime Studios. Salariile din acest studio nu sunt de trecut cu vederea, iar bonusurile uneori pot depasi salariul lunar. Salariul fix incepe de la 3.000 de ron, iar bonusul de angajare este de 500 $ dupa o luna. In plus, pentru modelele care au cele mai multe ore petrecute online intr-o luna, echipa le premiaza cu un city break de vis.

Partea buna a lucrurilor este ca nu ai nevoie de experienta in domeniu. Vei avea parte de traininguri specializate pentru a afla secretele din spatele studioului si pentru a creste la performanta pe care o doresti. In aceasta activitate, limba engleza este si ea un punct important, mai ales in videochatul nonadult, insa daca nu o stapanesti foarte bine, Prime Studios se va ocupa si de acest lucru. Vei primi training gratuit timp de 3 luni sau cat este nevoie pentru a invata limba engleza in asa fel incat acest lucru sa nu fie un impediment pentru tine.

Flexibilitatea programului de aici te va ajuta sa te ocupi si de viata personala sau de familie. Poti opta sa alegi programul de dimineata, intermediar sau de noapte. Saptamanal poti sa iti rulezi tura in functie de cum ai tu nevoie.

Prime Studios pune un accent deosebit pe calitate, tocmai de aceea aparatura din cadrul studioului este de ultima generatie, de la lumini profesioniste pana la calculatoare sofisticate unde tu vei avea rezultatele dorite.

Pe langa independenta financiara pe care o vei capata intr-un timp relativ scurt, poti avea parte aici si de operatiile estetice pe care le doresti. Daca simti ca vrei sa imbunatatesti ceva la tine, Prime Studios te sustine. Astfel ca anual, echipa pregateste diferite competitii care au ca si recompensa o operatie estetica la alegere.

Si daca te intrebi daca este o activitate legala, raspunsul este da. Vei avea carte de munca, beneficii ca orice salariat si toate procedurile necesare pentru ca taxele obligatorii sa fie platite catre stat. Cu Prime Studios, ai toate sansele ca viata ta sa se schimbe asa cum iti doresti. Pentru mai multe detalii acceseaza site-ul.

Date de contact:

0725 165 944

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *