Cine ar refuza o sedinta de masaj nu a aflat inca de Masatto !

Cand ai avut ultima data parte de un masaj? Oricat de banal ti se pare, masajul este un mic rasfat pe care ti-l oferi. Implica totusi un efort in a planifica sedinta de masaj la terapeut – deranjul drumului, al orarului in sine, al traficului etc. Merita totusi efortul avand in vedere starea cu care te incarci pe urma. Masatto propune mai mult de atat, fotolii de masaj cu programe complexe.

Nu iti refuza placerea de a te bucura de masaje, in fiecare zi!

Cum ar fi ca la final de zi, la tine acasa, sa te astepte un maseur profesionist gata sa te rasfete pentru tot efortul tau de peste zi? Pare un rasfat pe care doar unii si l-ar permite. Poti insa sa ai o astfel de experienta, intr-o alta varianta. Se numeste fotoliu de masaj Masatto si iti promite relaxare suprema. Afla mai multe despre asta, aici: https://masatto.ro/fotolii-de-masaj/.

Concepute sa actioneze eficient si in profunzime, fotoliile de masaj de la Masatto includ tehnologii avansate si performante. Aceasta este explicatia pentru care, la o simpla apasare de buton, poti alege:

  • Program de stretching, fara efort.
  • Masaje profunde si precise, care sa combata contracturile musculare. Datorita scanarii inainte de masaj, rolele de masare vor actiona precis asupra punctelor unde corpul are nevoie de miscari intense.
  • Program special stress relief. Vei fi surprins/a sa constati efectele uimitoare ale masajelor. Iar Dominus emana si ioni negativi in acelasi timp. In plus, orice tip de fotoliu de masaj by Masatto include si sonorizare, sistem de boxe integrate pentru ca tu sa asculti muzica care iti place in tot timpul programelor de masare.
  • Neck & Shoulder – program special pentru zona cervicala si umeri.

Iar aceasta lista ar putea continua cu mult mai mult. Fiecare tip de fotoliu are programe speciale si un mix interesant de tehnici ce pot fi aplicate. Sunt combinate masajele realizate cu role, sistem de incalzire in anumite puncte, cu pernele de aer ce se comprima.

Gestioneaza mai bine ce se intampla in viata ta, relaxat fiind!

Cand esti suficient de relaxat pare ca orice problema o gandesti mai rational. Te-ai intrebat vreodata de ce te agiti si te enervezi? Starile acestea nu vor schimba ce se va intampla sau ce s-a intamplat deja. In plus, iti vor afecta mai mult starea psihica si vor crea un context optim pentru a-ti declansa tot felul de afectiuni.

Testeaza si convinge-te!

Pentru cei din Bucuresti Masatto are un nou showroom – Str. Erou Iancu Nicolae, Nr. 97. Suna si programeaza o vizita – +40 756 478 789. Descopera la masatto.ro conditiile de testare a oricarui fotoliu Masatto, indiferent in ce oras.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *