Clessidra te ajuta sa renunti la burtica de dupa nastere

Pe toata durata sarcinii, corpul nostru este supus la transformari si trece prin niste stari mai putin placute uneori. Incepem sa punem in greutate cateva kilograme, iar după ce nastem dorim sa aratam ca inainte. Daca am avut si o cezariana, cu siguranta dorim sa scapam de acel aspect al burtii care ne da batai de cap, si cum solutii gasim peste tot cu ajutorul tehnologiei, Clessidra vine in ajutorul mamicilor care doresc o remodelare a corpului, mai ales dupa nastere.

Este frumos cand aduci pe lume un copil care iti schimba radical viata si dorim sa ii oferim tot ce este mai bun pe lumea asta si inca putin. Insa nu trebuie sa ne neglijam nici pe noi dupa nastere si apelam la anumite trucuri pentru a arata ca inainte de nastere.

Corsete pentru mamici cu burtici

Majoritatea femeilor dupa ce au nascut, isi pun problema cum scapa de burtica cat mai rapid si usor. Corset postnatal cu chilot de la Clessidra este solutia perfecta pentru a scapa de burtica, iar multe mamici apeleaza la un astfel de corset.

Inainte de orice, cele mai potrivite corsete sunt cele din latex deoarece sunt mult mai eficiente pentru a remodela corpul si pentru aplatizarea abdomenului. Acest produs comprima abdomenul pentru a ajuta femeile sa revina la forma de dinainte de nastere.  Mai mult decat atat, corsetul contureaza talia, oferindu-i un aspect mai ferm si mai armonios. Este important de stiut faptul ca protejeaza zona inciziei operatiei de cezariana, iar acest lucru aduce cu siguranta un plus de incredere in ceea ce priveste purtarea lui. Totodata, acest tip de corset ajuta la vindecarea operatiei cu cezariana si la reducerea inflamarii.

Atunci cand ne simtim bine in pielea noastra, inevitabil stima de sine creste si primim un imbold instantaneu de incredere in noi, iar acest lucru este normal si firesc. Ne simtim bine atunci cand, dupa o nastere avem un eveniment important in viata noastra si ne luam pe noi rochia pe corp din garderoba.

Cu gama larga de produse Clessidra ne simtim bine de fiecare data. Acestea sunt calitative, de bun gust si la un pret foarte atractiv si avantajos.

Aspectul fizic este important pentru noi cat si pentru sanatatea pishica. Atunci cand nu ai complexe, vei radia , vezi zambi mai mult si te vei simti bine in pielea ta. Cu Clessidra viata noastra  devine mai frumoasa si mai usoara.

Contact: contact@clessidra.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *