Confortul mașinii, sporit cu ajutorul pernelor auxiliare

Sutele de km pe care îi parcurgem lunar reprezintă timp pe care îl petrecem în mașină. Așa cum ne dorim confort în casă și aducem mereu îmbunătățiri, la fel trebuie procedat și cu mașina.

Dacă facem o analiză, aceasta nu lipsește în nicio zi din viața noastră și este necesar să facem tot ce ne stă în putință să îi prelungim durata de viață și să o îmbunătățim. Aceste schimbări aduc un plus propriei noastre vieți în toate orele pe care le petrecem la volan.

Majoritatea pasionaților de mașini recurg la modificări pentru motor, pentru culoarea mașinii și aspectul perfect uniform al acesteia. Modificările ar trebui deseori făcute și la nivelul confortului care poate fi îmbunătățit din timpul mersului.

Air Power pentru mașina ta

Cei de la perneauxiliare.ro aduc o îmbunătățire majoră cu privire la durata de viață a suspensiei prin intermediul Air Power. Aceste perne auxiliare se aplică foarte ușor și nu constituie o investiție foarte mare, dar rezultatul va face o diferență foarte mare.

Air Power prezintă numeroase avantaje pe care le aduce mașinii și în același timp conducătorului. Aceste perne sunt confecționate din compuși de cauciuc de înaltă calitate și au rolul de absorbție a șocurilor.

Având în vedere nivelul scăzut al calității drumurilor din România, orice deținător de autoturism ar trebui să recurgă la această variantă de perne auxiliare aplicate mașinii, deoarece acestea reduc disconfortul creat de impactul cu o groapă, care se găsește oriunde în țară, din păcate.

Mai multe beneficii într-o singură investiție

Cred că nu de puține ori s-a întâmplat ca nivelul jos al mașinii să incomodeze orice manevră din trafic, în special în cazul parcărilor sau al opritorilor de viteză. Deseori creăm avarii la nivelul mașinii, minore, dar care aduc un minus aspectului acesteia, din cauză că atingem cu partea de jos a mașinii diferite obstacole.

Un alt plus pe care îl pot aduce aceste perne auxiliare care sunt montate în interiorul arcurilor de suspensie din spate, este acela că ridică nivelul mașinii. Acest aspect ajută în vederea parcurgerii drumurilor mai lungi fără atat de multe incomodități la denivelările de teren, deoarece au și caracteristici care acționează ca un amortizor de vibrații.

Montarea acestora nu necesita niciun fel de dezasamblare ale componentelor mașinii fiind adăugate foarte ușor prin spațiile libere după care se umflă. Acestea rezistă la căldură până la 80 grade Celsius și sunt rezistente la ulei sau combustibil.

Pentru a vizualiza toate produsele și serviciile de care puteți beneficia îi puteți contacta pe acești reprezentanți la numărul de telefon 0744870142.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *