Cum sa faci cadoul perfect de 8 martie? – Te ajuta 999cadouri

Luna femeii este o provocare pentru barbati. Orice femeie trebuie sa se simta apreciata si sa fie sarbatorita cu ocazia zilei de 8 martie. Totusi nu oricine se pricepe sa aleaga cadoul potrivit, deoarece atunci cand ai prea multe variante in toate magazinele in care intri, iti este greu sa te decizi asupra unuia.

De aceea cei de la 999cadouri sunt alaturi de barbati in aceasta perioada, ca sa poata oricine sa isi faca persoana iubita sa zambeasca. Orice alegere faci, se va bucura ca te-ai gandit la ea.

2 Cadouri in intr-o singura cutie

Avand in vedere ca este luna martie si este inceputul primaverii, cel mai reprezentativ simbol sunt florile. Pe 999cadouri.ro poti gasi flori nemuritoare pe care sa le pastreze mereu pe birou si sa ii aminteasca de tine. Sunt trandafiri artificiali asezati foarte elegant intr-o cutie. Pentru ca este o zi atat de speciala, parca ceva lipseste, de accea in mijlocul lor este o cutie pentru bijuterii care contine un set de bijuterii sub forma de fluturasi.

Pentru ca acest cadou sa fie complet, dar si personalizat, cutia vine la pachet cu un mesaj pe care poti adauga orice vrei tu, inscriptionat direct pe cutie. Un simplu „te iubesc” sau un mesaj mai in detaliu cu siguranta o va emotiona. Orice efort denota faptul ca te-ai gandit la ea si detaliile mici precum mesajele ajung direct la inima persoanei iubite.

Cadouri pentru femeile care lucreaza la birou

Cu ocazia acestei zile poti opta si pentru un cadou util pe care sa il foloseasca zilnic. Pentru acestea exista in gama celor de la 999cadouri instrumente de scris de lux. Un simplu pix ar parea o bataie de joc, dar un set royal sau premium cu pix si agenda cu design elegant, schimba complet situatia.

Acestea sunt disponibile in mai multe culori. Exista si seturi cu stilou si pix care vin la pachet cu suportul de masa, care da un aer de seriozitate biroului si implicit a serviciilor. Stiloul este un detaliu mai putin folosit astazi, din cauza comoditatii, dar care poate impresiona un posibil client, pentru ca reda un grad de profesionalism.

Pentru a descoperi toata gama si pentru a alege cadoul ideal poti accesa site-ul si pentru alte informatii poti contacta reprezentantii la numerele 0766 324 238 si 0212109433, sau la adresa de email contact@999cadouri.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *