Dan Diaconescu face televiziune si in 2015 !

Modul in care Dan Diaconescu facea televiziune cu OTV, e mai popular ca oricand. Emisiuni ca La Maruta, Acces Direct, Teo Show si lista poate continua adaugand si emisiunile mondene din grila de noapte, ca un Show Pacatos, WoWBiz duc cu succes modelul de televiziune al marelui om si politician, Dan Diaconescu. Posturi de stiri ca Romania TV concureza cu succes defunctul OTV in aproape fiecare seara. RTV prin titlurile bombastice imi da senzatia ca e creatia lui DD.

Ideea e ca Dan Diaconescu isi asuma goana dupa senzational, cu toate ca folosind cuvinte dichisite uneori incerca sa explica nevoia romanilor pentru senzational. Cati dintre producatorii, prezentatorii si invitatilor actualelor emisiuni de senzational isi asuma public faptul ca promoveaza nonvalori ?

Defapt, daca stau sa analizez posturile de stiri, dar si varianta lor online, adica stiri online pe diferite portaluri, inteleg de ce mass – media vizuala a ajuns la acest nivel al titlurilor, al subiectelor din nimic, al goanei dupa audienta ieftina.

Raspunsul e simplu. Productia e ieftina, audienta e maricica, reclamele multe, iar memoria romanului e de scurta durata. Uita ca azi a fost prostit sa urmareasca o tampenie de stire, iar maine o ia de la inceput cu alte aventuri ale lui Leo din Strehaia. E ca in politica, iar piata de publicitate e foarte mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *