Dancu si Zgonea preferatii binomului SRI – DNA

E clar ca Victor Ponta nu o sa mai ramana premier. Se vehiculeaza in presa ca viitorul premier se alege intre Vasile Dancu si Vali Zgonea. Cred mai degraba ca Vasile Dancu e ca si pus premier, mai trebuie insa doar ca Ponta sa plece linistit de la Palatul Victoria. Nu pot sa cred ca Vali Zgonea o sa ajunga premier, cred ca binomul SRI – DNA accepta perfect un guvern cu Vasile Dancu premier.

Daca Vasile Dancu ajunge premier, cred ca si Liviu Dragnea o sa doarma mai bine noaptea, avand in vedere termenul de judecata din 23 noiembrie. Victor Ponta se retrage linistit fara sa supere astfel pe prea multa lume, poate pe viitor destinul e posibil sa ii rezerve si alte demnitati inalte. Cine stie?

Daca Vasile Dancu sau un om cu cariera si tipologia acestuia ajunge premier, e ca si cum Emil Boc ar fi premier si Traian Basescu presedinte. Sau un exemplu mai elegant, Mihai Razvan Ungureau premier si Basescu presedinte. Nu stiu adaca baronii din centru, care vin de acolo unde e noroi si ultie neasfaltate si unde voturile se obtin cu promisiuni de ajutor social si lemne pentru iarna, le convine un premier sociolog, care nu stiu daca accepta sa fie sunat si sa ii se transmita lucruri gen “Victore semneaza aia ma”.

Iarasi Grupul de la Cluj? Oare Traian Basescu in ce relatii se afla cu acesta?

imagine @ inpolitics.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *