De ce nu se castiga la pacanele ?

Se estimeaza ca sunt circa 100 de mii de romani dependenti de jocuri de noroc. Numarul nu e insa zic eu foarte, mare pariuri sportive, clasicele pacanele sunt situate la parterul fiecarui blog. Nu cred ca exista in tara asta, blocuri cu spartii comercile si vad care sa nu aiba cel putin o sala de pariuri sportive si pacanele (sunt la pachet).

Nu se castiga la pacanele din simplu fapt ca majoritatea sunt masluite. Dar nu masluite ilegal, cum multa lume ar crede. Pur si simplu nu poti sa castigi decat sa pierzi, deoarece softul e programat in defavoarea jucatorului. Bine, sa zicem ca sunt masluite, iar pacanelele nu dau cum se zicea pe vremuri 30 % profit. Eu cred ca defapt dau doar 10 % si in anumite zile, de exemplu zilele de salariu cand se face rulaj mare dau chiar cat trebuie.

Practic dependenta e alimentata si creerul jucatorului nu vrea sa perceapa adevarul. Dependenta de jocuri de noroc distruge multe familii, stiu si cazuri in care jucatorii au fost sfatuiti incepand de la familie poate pana si de patroni de locale cu pacanele sa “nu mai bage”….

In ceea ce priveste pariurile sportive treba e 90 % transparenta. Deci draga jucatorule de pacanele la colt de bloc si amator la cafea la pahar, nu mai juca la pacanele ca nu poti castiga, iar daca castigi e nesemificativ fata de cat trebuie sa bagi in aparat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *