De unde cumperi masti medicale, la preturi rezonabile si stoc suficient ?

Realitatea noastra este ca trecem masca pe lista de accesorii must have. Chiar daca au aparut tot felul de variante, din materiale textile, ba chiar si cele fashion, acestea nu sunt realmente utile daca nu au filtru. A inceput de ceva vreme aceasta goana dupa masti si am asistat cu totii la marimi de preturi pentru putinele care mai existau pe piata.

Mai ales acum cand suntem in prag de toamna, cu teama de viroze si cu toata nebunia coronavirusului, mastile sunt la mare cautare. Pentru cei care sunt in cautare de masti protectie respiratorie Coneltex este raspunsul potrivit. Iata de ce.

  • Producator autohton de masti avizate

Sunt putini cei care au decis sa intre pe aceasta nisa, desigur si pentru ca nu este chiar usor. In vremuri in care o mare parte din stocuri sunt importate, Coneltex produce in fabrica sa din Suceava masti avizate. Acestea sunt de tip M100, clasa I, albe si au la activ si avizul Ministerului Sanatatii. Pentru unii conteaza si sustinerea producatorilor locali, caci ce-i drept merita. Asadar, iata un nou motiv pentru care merita sa comanzi de aici mastile de care ai nevoie oricum.

  • Masti de calitate, la preturi accesibile

Mastile din comert sunt mai subtiri decat variantele pe care Coneltex le pune la dispozitie. Au elastic, 3 pliuri si acopera foarte bine caile respiratorii. Chiar daca sunt de calitate, asta nu inseamna ca vei cheltui mult cumparand o cutie.

Costurile sunt raportate la cele de producator! Poti achizitiona de la Coneltex o cutie cu 50 de masti la 50 de lei. Ce-i drept, nu poti cumpara per bucata, insa mastile sunt utilizate atat de des per zi, incat in mod cert ai nevoie de un stoc – cel putin pentru a le folosi acolo unde sunt obligatorii, in spatii inchise, dupa cum prevede legea.

  • Stoc disponibil imediat

In toata aceasta ecuatie nu exista un dar. Deci mastile nu sunt nici scumpe si nici nu astepti prea mult timp pana cand sa le ai disponibile. Stocul este unul generos, vezi pe site actualizarea si oricum cei de la Coneltex produc in continuare astfel incat sa acopere necesarul publicului care le solicita marfa.

Mastile medicale pot fi comandate din cadrul paginii oficiale, coneltex.ro. Verifica recenziile daca iti doresti sa fii 100% convins de calitatea acestora, intelegand de ce si altii au ales aceste masti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *