De vorba cu manichiurista – cum sa ai grija de manichiura cu gel?

Cat de bine te intelegi cu manichiurista ta? Nu-i asa ca, ori de cate ori mergi la salon, cu manichiura ravasita nu esti prea incantata? Exista o serie de reguli de protectie a manichiurii cu gel pe care trebuie sa le respecti daca iti doresti ca aceasta sa reziste.

Vreau astazi sa ti le insir pe toate, pentru ca urmeaza perioada sarbatorilor, perioada in care nu poti risca sa ai o manichiura ce nu arata deloc estetic. Inainte de toate, ai grija si la ce fel de geluri color unghii foloseste manichiurista ta – acestea ar putea fi in principal de vina pentru faptul ca tie nu iti rezista manichiura asa cum trebuie. Un alt motiv ar putea fi si tehnica de aplicare a gelului, insa nu despre asta vreau sa vorbim astazi.

Nu iti roade unghiile!

Nu putine sunt femeile ce au obiceiul de a roade unghiile. Pe langa faptul ca aceasta activitate nu este una benefica pentru organism, nu este nici una cu beneficii directe pentru unghii.

Prin rosul unghiilor creezi un mediu umed, numai bun pentru ca bacteriile sa se inmulteasca, In plus de asta, anumite produse folosite la crearea manichiurii tale cu gel vor ceda in timp, sub presiunea umezelii.

Tine cont de extensiile de care dispui!

Nu oricine poate beneficia de o manichiura cu gel pe unghia naturala. Asadar, daca dispui de extensii, constructii de alungire create pe unghii, ai foarte mare grija la acestea. Ele sunt cam fragile atunci cand nu au o baza foarte mare de care sa fie prinse. Mai exact, daca unghiile tale sunt scurte si doresti sa le alungesti extrem de mult, trebuie sa fii foarte atenta pe viitor la felul in care le folosesti.

Miscarile bruste ar putea fi fatale pentru unghiile cu constructie ce nu au o baza foarte solida. Bineinteles, aici lucrurile difera extrem de mult. Diferenta o fac produsele folosite la constructia extensiei, dar si tehnica manichiuristei. Sunt sanse extrem de mari sa nu afli niciodata ce inseamna o unghie rupta doar pentru faptul ca manichiurista ta e super pregatita.

Un alt lucru pe care ai putea sa il faci pentru a avea o manichiura impecabila este sa cureti zilnic unghiile cu o perie speciala, atat deasupra, cat si dedesubt. In acest fel, le mentii stralucitoare si curate pentru foarte mult timp.

Iti las aici datele de contact ale magazinului online Nolia Shop in cazul in care vrei sa achizitionezi produse dintre cele mai calitative: orders@noliashop.com / 004 0753 504 472.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *