Dezvoltarea personala – de la cocon la fluture, cu ajutorul psihoterapeutului

Procesul de dezvoltare personala este o calatorie individuala, fiecare avand ritmul sau propriu, trairile lui unice si diferite piedici si obstacole pana a ajunge la cea mai buna versiune a sa.

In Romania cel putin, a cauta ajutorul unui psihoterapeut este de obicei privit cu ochi judecatori. De aceea majoritatea populatiei este slab dezvoltata atat din punct de vedere al psihicului, cat si al inteligentei emotionale. Tarile moderne incurajeaza oamenii sa mearga la terapie pentru a isi imbunatati calitatea vietii si relatiile interpersonale si pentru a-si vindeca traumele, cu scopul de a nu le pune impedimente in viata de zi cu zi.

Cand te vindeci pe tine, vindeci si generatiile urmatoare

Un prim pas pentru a te asigura ca nu vei transmite traumele tale mostenitorilor tai, este cautarea unui psihoterapeut bun cu care sa rezonezi. Daca inca nu ai gasit persoana potrivita, da click aici pentru un psiholog bun din Bucuresti si incepe-ti calatoria catre cea mai buna versiune a ta.

Sunt multe lucruri in viata care ne pot trage in jos si distruge pacea, linistea interioara si ne dau peste cap talerele balantei, dar psihologul Daniel Ivan, iti intinde mana pentru a te ajuta sa scapi de frica, durere, apatie, problemele comportamentale si grijile inradacinate in subconstient ale rateurilor tale.

Frica este kryptonita indeplinirii viselor

Problemele din viata ta nu dispar ingropandu-le adanc sau recurgand la mecanisme nesanatoase de evitare a lor. Nu trebuie sa iti fie frica de “Oare ce va zice lumea?”, aceasta propozitie ucigand numeroase vise in calea sa. Daca apelezi la psihoterapeutul Daniel Ivan, vei fi intampinat nu numai de o persoana cu un caracter deschis, fara urma de judecata la adresa ta, dar si un adevarat confident caruia sa te descarci de tot ce te apasa pe suflet, care te va intelege si accepta pentru cine esti, indrumandu-te pe calea vindecarii.

Fiind de un real profesionism, te asteapta intr-o atmosfera sigura si primitoare, gata sa fie urechea ce te asculta si vocea ratiunii tale atunci cand nu ai incredere in tine in momentele dificile. Vei gasi mai multe detalii pe site-ul acestuia https://danielivan.ro/.

Nu lasa prejudecatile altor oameni sa determine ce e mai bine pentru tine si sanatatea ta. Fa primul pas spre prima sedinta de terapie, caci acolo te vei cunoaste cu adevarat si vei afla despre tine lucruri pe care nici macar tu nu le stii. Vei afla ce te tine prizonier in diferitele zone ale vietii tale si te vei transforma in fluturele care esti menit sa fii.

Pentru mai multe detalii si programari il poti contacta la numarul de telefon 0761600020 sau ii poti scrie la adresa de email contact@danielivan.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *