Diacriticile nu ajuta la SEO

Tot am vrut in ultima vreme sa scriu cu diacritice pentru ca aveam impresia ca ajuta la search engine optimization. Daca tot am inceput sa scriu fara diacritice am zis ca nu modific pe parcurs tocmai ca sa evit penalizarea pentru continut duplicate. M-am documentat un pic iar faptul ca un continut are diacritice ajuta doar in cauzul in care pe google se cauta respectivul cuvant cu diacritice.

Scrisul fara diacritice pe blog e un pic urat ochiului. Ideea e ca daca deja ai scris cu diacritice sau nu vrei sa mai continui cu diacritice aduti aminte ca general daca o chestie arata bine nu inseamna ca e si foarte utila. Consider ca in general perfectionistii au o problema, in tot ceea ce fac si evit sa ma las prada impulsurilor de moment.

Totusi daca vrei sa utilizezi diacritice, gasesti foarte usor pe G. modul in care poti sa faci acest lucru. Cel mai usor e sa intri pe diacritice.com sau pe alte websiteuri care iti adauga diacritice automat. Poti sa instalezi pluginuri, insa eu nu sunt fanul multor pluginuri adaugate pe wordpress. Insa de pluginuri wordpress vorbim intr-un articol viitor. Pana una alta inca scriu fara diacritice !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *