Dragnea si mineriada lui Iliescu?

In weekendul asta a fost Congresul PSD. Totul a mers ca pe roate, iar nimic nu a atras atentia presei, cei 4 000 de membrii psd au trecut neobservati, mai ales ca vicepresedintii partidului au fost alesi democratic, adica a iesit cine trebuia sa iasa. Momentul in care Liviu Dragonea a solicitat delegatilor sa se ridice in picioare pentru un moment solemn de reculegere si condamnare simbolica a comunismul, dar si violentelor de la mineriada din iunie 90′ a trecut semi-neobservat.

Insa adevaratul simbolism al gesturilor noului presedinte al partidului social democrat, Liviu Dragnea, pare sa fie explicat abia acum, la 2 zile dupa ce Ion Iliescu e chemat la parchet in redeschiderea dosarului mineriadei din iunie 90′ ? Parca total neasteptat Ion Iliescu a fost scos de asemenea scos din Biroul Permanent National. Daca e asa bine informat Liviu Dragonea, stie oare si verdictul din 23 noiembrie? E Liviu Dragnea cu binomul si totul e o simpla manipulare?

Dosarul mineriadei din 90′ se mai judeaca cel putin 1 an, maxim 2-3, iar probele par consistente din ce face public mass-media romaneasca.

Imagine Geniala @ gazetadecluj.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *