Eleganta unei femei vine din alegerile bune la capitolul incaltaminte – Descopera Pallas !

Incaltamintea cat mai variata si in sute de culori, forme si potrivita pentru orice ocazie este placerea vinovata a oricarei femei. Pasiunea aceasta vine cu o explicatie rationala pana la urma – nevoia de confort in primul rand. Daca tot trebuie sa asociezi, conform unui dress code, pantofii cu toc la tinute elegante, atunci acestia sa fie si confortabili, de calitate si sa iasa in evidenta. Cand iti doresti toate acestea merita sa descoperi universul incaltamintei de la Pallas.

Pallas, producator autohton de incaltaminte

Pallas produce pentru publicul masculin si feminin tipuri diverse de incaltaminte. Trebuie insa spus ca femeile sunt mai rasfatate din acest punct de vedere si pentru acestea exista o mai mare diversitate de tipuri de incaltaminte.

In mod special cand vine vorba de incaltaminte eleganta stiletto pretentiile sunt dintre cele mai mari. Din punct de vedere estetic si de design, pantofii trebuie sa corespunda cu tinuta. Din punct de vedere al confortului trebuie sa faca purtatoarea sa se simta bine si sa reziste ore indelungi pe tocuri.

Pallas propune variante mininaliste ca design, clasice, cum sunt pantofii negri. Sunt varianta cu care nu ai cum sa dai gres, fie ca ii asortezi cu tinute all black sau creezi un contrast cromatic. Piele naturala, velur, de o eleganta aparte si cu toc lucios sunt o combinatie perfecta pentru a completa tinuta ta eleganta. Iti dau o nota de rafinament si conturezi picioarele, de fapt te faci remarcata cu fiecare pas pe care il faci.

Din aceeasi categorie poti regasi si variante mai indraznete. Spre exemplu, galbenul solar este un trend absolut. Daca te tenteaza ideea de a purta o tinuta simpla, pe care sa o scoti din banal cu incaltamintea, atunci pantofii cu varf ascutit galbeni si cu toc multicolor sunt ideali.

Interesant este ca acest producator creeaza la comanda modele dupa bunul plac al doritoarelor. Alegi un model si il personalizezi, schimbi tocul cu unul mai gros sau mai inalt ori alegi o alta culoare. Astfel de optiuni sunt practic sansa de a-ti pune amprenta asupra incaltamintei. Este cu atat mai flatant sa faci asta si in plus castigi sansa de a fi o aparitie wow, purtand incaltaminte unica.

Cine este Pallas

Daca trebuie sa facem cartea de vizita pentru Pallas, merita spus ca vorbim despre un producator autohton. Ai garantia calitatii, ai varietate de marimi si culori, toate tipurile de incaltaminte sunt din piele naturala. Detalii regasesti si in cadrul paginii oficiale – pallas.com.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *