Emisiunile mondene sunt amorale si ilogice

Amarat in ultimii ani de viata, Corneliu Vadim Tudor acum decedat, se pare ca nu isi gaseste linistea nici in mormant. Cei pe care ii vizita in platourile lor tv, in special in emisiunile mondene si carora le facea audienta, de exemplu Simona Gherghe, Dan Capatos si al sau show si cred ca mai sunt si altii, care profita de faptul ca un om care a murit nu se poate apara.

In ultima saptamana au aparut tot felul de subiecte, Oana Zavoranu si Cezar Marin nu se opresc din acuzatii, jigniri si lanseaza subiecte care nu fac decat sa tulbure o familie batuta si asa de soarta. Vadim a fost un om inteligent, insa trebuie sa recunosc ca si-a lasat familia intr-o situatie extrem de grea…

Insa tu daca esti Simona Gerghe, Dan Capatos si altii, daca nu ai pic de demnitate si chiar daca esti doar un sacal care vaneaza audienta dupa modelul Dan Diaconescu, omeneste nu poti sa stai si sa asculti pe cineva care calomiaza un mort care ti-a facut bine prin prezenta la emisiunile tale si care poate in nebunia lui ti-a scris si carti cu dedicatie. Dar mass-media, emisiunile mondene sunt amorale si ilogice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *