Esti in cautare de ambalaje pentru afacerea ta? Comanda de pe Snick-Ambalaje.com!

De ani de zile se incearca rationalizarea deseurilor plastice care produc efecte nocive asupra mediului. Tot mai multe companii care utilizeaza materiale ce nu pot fi reciclate sunt nevoite sa treaca la alternative mai sustenabile. Industria Horeca reprezinta unul dintre cei mai mari utilizatori ai produselor de unica folosinta.

Ambalaje biodegradabile si compostabile

Pentru a limita poluarea, restaurantele s-au orientat spre ambalaje sustenabile, prietenoase cu mediul, mai ales dupa ce pandemia de Covid a dus la cresterea semnificativa a comenzilor cu livrare si, implicit, la cresterea utilizarii ambalajelor.

Ambalajele biodegradabile sunt fabricate din materii prime naturale. Gasesti o gama larga de asemenea ambalaje pe Snick-Ambalaje.com. Ai de ales dintre sacose, pungi, caserole, cutii, tacamuri, farfurii, pahare, prosoape si multe alte ambalaje si consumabile destinate domeniului Horeca.

Cum recunosti un ambalaj de calitate superioara? Ei bine, suportul pe care acesta il ofera este suficient pentru a pastra mancarea in interior. Daca ambalajul nu este unul calitativ, atunci va fi nevoie de o punga pentru a securiza produsul. In consecinta, investitia intr-un ambalaj calitativ este o varianta care ajuta si la economie. Daca va fi nevoie sa adaugi pungi la fiecare dintre comenzile pe care le livrezi, vor creste si costurile.

O idee inovativa de marketing

Ambalajul este noua carte de vizita a restaurantului tau. Dat fiind faptul ca un consumator care alege sa comande cu optiunea take away nu are acces vizual la incaperea si nici la serviciile de servire ale unui restaurant, acesta isi indreapta atentia asupra ambalajului in care i-a fost livrata mancarea.

De aceea, ambalajul in care impachetezi produsele pe care le livrezi trebuie sa fie in primul rand calitativ si in al doilea rand aspectuos. Pe Snick-Ambalaje.com ai la indemana optiunea de a personaliza aspectul ambalajelor.

Urmatoarea intrebare ar trebui sa fie: “Ce scriem pe ambalaje?”

Un raspuns bun ar fi “Orice ne poate ajuta afacerea!” – de la nelipsitele date de contact, la un motto reprezentativ pentru restaurant. Sa nu uitam de numele brandului. Toate aceste detalii vor face o mare diferenta in ochii clientului care a comandat, dar si a viitorilor clienti. In acelasi timp, promovarea este una indirecta, subtila.

Pentru mai multe detalii referitoare la impactul major pe care il au ambalajele biodegradabile si compostabile asupra afaceri tale vezi si acest articol.

Testeaza produsele inainte de comanda

Tu stii ce este mai bine pentru afacerea ta. Snick Ambalaje iti pune la dispozitie o idee inedita prin care tu poti avea acces la ambalajele pe care urmeaza sa le comanzi – sacosa cu mostre. In acest fel vei putea testa fiecare produs in parte chiar in restaurantul tau, pentru a vedea cu exactitate care este cel potrivit pentru afacerea ta si ca sa te convingi de calitatea acestora.

Indiferent daca ai nevoie de ambalaje pentru pizzerie, rotisserie, cafenele sau evenimente la care se serveste mancare, comanda cu incredere de pe site-ul www.snick-ambalaje.com. Daca inca nu ai avut ocazia sa colaborezi cu cei de la Snick Ambalaje, solicita sacosa cu mostre gratuite pentru a verifica calitatea produselor lor. Sigur te vei intoarce pentru a plasa o comanda!

Contact:

comenzi@snick-ambalaje.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *