Fibra optica de la Vanzari Electronice Telecoms – Echipamentul viitorului

In Romania, un lucru care ar putea sa caracterizeze orice strada ar fi stalpii plini de cabluri care se pot observa foarte usor, indiferent de frumusetea orasului. Acesti stalpi aduc un minus imaginii de ansamblu asupra locurilor, fiind si foarte periculosi.

De nenumarate ori se intampla ca la o ploaie mai puternica sau vant sa fie probleme la sursele de energie din anumite locuri si unele case sa ramana fara acces la internet, TV sau chiar fara curent.

O solutie optima care ajuta la evitarea acestor tipuri de probleme este fibra optica. Acest tip de echipament a luat avant si majoritatea firmelor de telefonie care se implica si aduc ce e mai bun pentru clientii lor, au apelat la aceasta varianta.

Gama larga de produse in lucrul cu fibra optica

Cei de la vanzari-electronice-telecoms.ro ofera clientilor o gama larga de produse care se utilizeaza in vederea lucrului cu fibra optica. In domeniul telecomunicatiilor fibra optica este folosita la scara larga, datorita faptului ca acestea cuprind o arie mai mare de transmisie decat alte medii de comunicatii.

Totusi orice adaptare noua si alte surse aparute au nevoie de echipamente specifice in vederea montarii sigure. Spre exemplu, exista aparatele de sudura prin fibra optica si acestea sunt adaptate pentru diferite situatii si prezinta caracteristici necesare. Este important ca aceste aparate sudura fibra optica sa fie rezistente la umiditate, praf si socuri, ceea ce aparatele fabricate de Fujikura, care se gasesc la Vanzari Electronice Telecoms, indeplinesc cerintele acestea.

Atunci cand se realizeaza o sudura fibra optica exista anumite elemente la care trebuie acordata o atentie deosebita, de aceea la achizitionarea produsului acestia adauga si o masa de lucru care este incorporata in structura gentii, pentru o utilizare mai usoara.

Prin achizitionarea unui singur aparat exista posibilitati multiple de utilizare, deoarece acestea pot suda toate tipurile de fibre cunoscute si sunt predispuse cu un monitor cu tehnologie LCD care permit utilizarea mai usoara.

Asistenta oferita in urma achizitiilor

In urma achizitionarii diferitelor produse multe persoane intampina dificultati in vederea utilizarii, de aceea cei de la Vanzari Electronice Telecoms ofera asistenta si service.

Este important ca reparatia unui dispozitiv sa fie realizata de persoane specializate pe respectivul domeniu si nu la modul generalist, pentru a evita diferitele defectiuni extra din timpul reparatiei.

Acestia ofera service pentru: aparate de sudura fibra optica, cleaver fibra optica si pentru aparatele de masurare si testare. Aceste procese constau si in curatare si revizie, dar si ajustare, verificare si calibrare. La finalul reparatiei aparatul este supus unor teste pentru a verifica concret rezultatul final.

Pentru a vizualiza toata gama puteti accesa site-ul sau ii puteti contacta la adresa de e-mail sc.vet.srl@gmail com sau la numerele de telefon 0731359811 si  0745636998.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *