Fosa septica si servicii vidanjare

Uneori nu mai ai ce face ca sa iesi din rahat. Multi dintre tinerii care si-au vandut un apartament ca sa isi construiasca o casa pe pamant se confrunta cu problema lipsei de infrastructura. Pe romaneste, au mers undeva pe un loc viran mai multe persoane, au facut un drum, 4-5 case, langa ei au mai venit alti destepti si oportunisti ai capitalismului si brusc au vazut ca nu au apa potabila, panza freatica e poluata, trebuie o fosa septica mare si la 2 luni sa apeleze la servicii de vidanjare. Cei mai mandrii au negat realitatea, unii chiar au renuntat la noile locuinte din camp si au mers la parinti in vechiul apartament construit de nea Ceasca. Dar nu e chiar asa rau dragilor…

Servicii de vidanjare !

E drept ca nu e chiar ce ati visat, o casa fara apa potabila, fara spatiu de gradina, dar puteti sa va construiti un put  de 50 m, cam scump e drept si aveti apa de la natura. Iar fosa septica se curata usor, apeland la cele mai bune servicii de vidanjare ! Nu glumesc si eu la tara o sa imi fac casa visurilor mele cu apa de la natura, fosa septica si o sa apelez normal la vidanjare la 2-3 luni. Dar desigur, omul trebuie sa aiba vointa si sa se adapteze normelor si unor cerinte nu tocmai placute daca ai crescut doar la etajul 10.

Apa din put se poate folosii la cresterea unei gradini de legume deosebite, insa daca ai fost oportunist si ai spatiu la casa cat sa iti parchezi masina e dureros. Daca ai drum de pamant si la prima ploaie iei cizmele cand mergi la corporatie sa prestezi pe cateva sute de euro ce sa ii faci !? Asta e… Bunicii mei de la tara au o baie cu apa trasa dintr-un put si o fosa septica si spala weekend de weekend hainele la masina automata. Eu personal merg sa verific cand au probleme si la 2-3 luni ii sunt pe baietii de la vidanjari-desfundari-salubritate.ro ! De asemenea, in cartierele astea noi, concepute fara un pic de gandire inginereasca cred ca lipsesc si serviciile de salubritate.

Nu stiu daca indivizii care locuiesc in unele cartiere au contract cu o firma de salubritate. In anul 2016 aruncatul gunoiului pe un teren viran e de neconceput. E clar ca o sa mai dureze ceva timp pana o sa aveti parte de infrastructura, insa cu cele mai bune servicii de vidanjare si adaug eu si salubritate o gresala colectiva pe parcursul timpului se poate transforma intr-o reusita. Cred ca v-am spus destul si inca mai mult decat vroiam, pana una alta merg si eu la tara unde am 2 ha de pamant primit de la bunici si unde planuiesc o mica casuta !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *