Gasca lui Ponta inca face bani !

A trecut aproape 1 an de cand neamtu’ Klaus Iohannis si-a luat tara inapoi, dar Victor Ponta e de neclintit inca. La prima vedere Klaus Iohannis nu se chinuie prea tare sa il schimbe pe PSD-istul Ponta. Insasi faptul ca presedintele nu mai apare in public, aparitiile sale au fost putine si controversate oricum, alimenteaza criticii neamtului care il considera pe Iohannis un impotent din punct de vedere politic, o marioneta controlata din extern si din interior de servicii.

Adevarul e undeva la mijloc, insa singurul adevar palpabil la aproape 1 an de la alegerile prezidentiale e ca am asistat la o mare manipulare politica, folosind elemente de mitologie politica. Defapt castigatorii in general se bazeaza pe mituri politice si teorii ale comunicarii vechi de sute de ani.

Al doilea adevar e ca gasca lui Victor Ponta inca face bani. PSD-istii sunt o forta in teritoriu, guvernul e rosu, banii se impart pe criterii politice, deconcentratele sunt o vaca de muls, iar premierul Ponta nu a facut decat sa traga de timp pentru partid, gasca si interese. Lucrari de mantuiala se fac inca in toata tara, asfaltul se toarna ca si acum 10 ani, la temperatura de inghet, parandaratul inca functioneaza.

Pana cand oare cine e la putere face bani greu din achizitii publice, umflate si prost executate? Romania o sa fie si in urmatorii 25 ani un sac fara fund?

Sursa Poza: politicstand.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *