Geanta tip sac – prefera variantele din piele, de la Zevo. Iata de ce!

Femeile au o slabiciune la capitolul accesorii. Stiu ca prin alegeri bine gandite pot spune o altfel de poveste despre tinuta lor. Asadar, gentile sunt poate printre favorite la acest capitol. Uneori chiar si simplitatea este de efect; daca esti in cautarea unor modele de genti de calitate, din piele naturala Zevo iti va fi pe plac.

Pe langa sutele de modele cu care brandul ne incanta constant se remarca numaidecat si geanta tip sac. Modelul de acest gen a fost bilet spre celebritate pentru mari designeri. Gentile de acest gen sunt numite si bucket bag si pot fi versatile, tinand cont de modul in care le poti mixa cu vestimentatiile dorite. Ne indreptam atentia spre colectia Zevo si regasim aici genti de tip sac care te vor incanta. Iata despre ce este vorba.

Geanta tip sac – de ce sa o alegi

Usor de purtat, ba chiar confortabila, chic, casual si potrivita in orice moment al zilei, geanta tip sac iti spune ca este alegerea potrivita. O geanta pe care trebuie sa o ai. Iata si exemplul concret: geanta Magda, asa cum este ea numita in colectia acestui brand, pune accent pe detalii masive. Incapatoare si fara compartimentare, este tipul acela de geanta perfecta pentru femeile grabite. Sistemul sau de inchidere este in fermoar. Bareta lata, detalii metalice, snur si o combinatie cromatica atractiva scot din banal aceasta geanta.

Intr-o alta versiune insa, pentru femeia rebela sau doar mai sigura pe ea, geanta tip saculet, rosie sau neagra cu tinte va fi o alegere ce iese in evidenta. Sonia este stilul care iti aminteste ca ai o prezenta greu sa nu fie remarcata.

Sa fie oare acest detaliu al snurului ce strange deschiderea gentii? Oricum ar fi arata atipic si interesant, o reprezentare a stilului boho chic. O astfel de geanta are o forma universal atragatoare, este de altfel si bine structurata si in variantele propuse la Zevo sunt optiuni pentru toate gusturile. Nu esti limitata din punct de vedere al rigorilor de sezon sa o porti doar vara spre exemplu. Mizeaza pe culorile preferate si include-o in garderoba de sezon oricare ar fi acela.

! La Zevo vei gasi constant reduceri. Acum geanta Sonia este redusa cu 35%. Descopera in magazinul fizic sau online ofertele de pret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *