Go home Alina Bica !

Alina Bica a fost arestata in 2 septembrie, impreuna cu un anume Serban Pop, sub acuzatia de complicitate la dare de mita. Astazi dupa o luna jumate de arest preventiv aceasta se muta in arest la domiciliu.

Conform acuzelor DNA, in cursul anului 2014, Serban Pop a primit de la omul de afaceri Horia Simu aproximativ 230.000 euro pentru a interveni la nivelul conducerii DIICOT in scopul solutionării unui dosar penal. La data de 8 noiembrie 2014, Alina Bica, in calitate de procuror sef al DIICOT, a primit 17.500 de euro prin intermediul consilierului sau, Ionut Mihailescu (martor), din totalul sumei de 20.000 euro primiti de acesta din urma de la Serban Pop.

In ultima luna si jumatate, pe televizor apareau stiri in sectiunea politica, cum ca Alina Bica refuza mancarea, ar face greva foamei, o duce foarte rau cu moralul, probabil datorita faptului ca nu se astepta sa fie arestata. Meciurile astea intre DNA – Alina Bica, DNA – Elena Udrea sunt se pare in mai multe reprize, insa mie personal imi plac femeile puternice si frumoase!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *