Imi plac femeile in politica !

M-am saturat de politicieni antipatici si de burtosi care apar la televizor spunand cat de bine o sa traim. Consider sincer, fara sa fiu misogin ca femeile in politica romaneasca au pe viitor o mare sansa. Sansa femeilor in politica e naturaletea si nuditatea non sexuala. Nu vreau sa par un porc, insa si pe Alina Bica o consider o femeie puternica si cu un look fresh.

Ideea e ca eu ca persoana de gen masculin, pot sa accept mult mai bine cand o femeie ma minte, spre deosebire de un barbat cu ochii bulbucati si costum batranesc. De exemplu Sorin Frunzaverde…poate e un om inteligent, poate e si intelept cand vine vorba de gestionarea puterii, insa are un look total dezinteresat si detasat. Multi politicieni arata de parca beau 1 l de coniac pe zi.

In articolul asta nu e vorba de politica cum o stiti voi, cu promisiuni si minciuni. E vorba de femeile din politica. De exemplu, doamna Carmen Iohannis, pare o femeie distinsa, eleganta, naturala, chiar daca se machiaza uneori mai strident. Eu cand il vad pe Iohannis la televizor inchid televizorul, insa cand o vad pe doamna Iohannis ma uit mai atent.

Mult detestata Elena Udrea, care din pacate se indreapta spre o condamnare in ‘Gala Bute’. E pana la urma o prezenta acceptabila, chiar daca uneori alege o imbracaminte mult prea provocatoare. Laura Codruta Kovesi, desi e mai degraba genul de handbalista, de sportiva dura, ar putea fi o colega geniala de birou. Cred ca ar face o cafea pe cinste.

Spre deosebire de femeile din politica, cu mici exceptii insa, domnul general Gabriel Oprea imi creeaza o senzatie de foame cand il vad pe sticla. Iar Basescu o senzatie de sete…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *