In cazul unui sechestru auto pe teritoriul Italiei apeleaza la avocat Emilia Kruk

Autoritatile italiene au sporit nivelul de perchezitii, siguranta, iar controalele sunt mai dese si mai riguroase. Se observa o discriminare in comportamentul autoritatilor, care sunt fixati pe oprirea camioanelor ce au placute diferite de cele italiene.

Tot mai multi romani au ajuns in situatia in care le-a fost sechestrata masina, nestiind ce sa faca si la cine sa apeleze in acele momente dificile. In special soferii de camioane ce transporta marfa si trec prin teritoriul Italiei, ar trebui sa o aiba pe speed dial pe Emilia Kruk, in cazul in care sunt opriti de autoritatile italiene.

Cine este Emilia Kruk si de ce sa o alegi

In astfel de situatii, primul lucru care se intampla este instalarea panicii. Insa, colaborand cu Emilia Kruk, vei intelege ca acest lucru nu este in folosul tau si nu ajuta. Primul lucru pe care trebuie sa il faci in momentul in care esti oprit de politie, este sa iti iei toate documentele, telefonul si ce este extrem de important. In cazul in care se demareaza actiunea de sechestru auto, nu vei mai avea acces la ele pentru o perioada. Emilia Kruk este avocatul la care sa apelezi imediat ce esti tras pe dreapta.

Aceasta are o vasta experienta in toate ramurile dreptului, de la cel penal, civil, dreptul muncii si familiei si alte ramuri ce implica apararea drepturilor omului. Sechestrul auto in Italia implica cunoasterea limbii italiene de catre o persoana, iar Emilia Kruk te poate ajuta.

Actele si contestatiile precum si discutiile cu autoritatile sunt in limba lor, de aceea ai nevoie de o persoana care le stie pe ambele, mai ales in ceea ce priveste domeniul legal. Cand colaborezi cu o persoana de nationalitatea ta, care-ti impartaseste valorile si cultura, implicit te simti mult mai confortabil, iar parteneriatul este mai eficient de ambele parti.

Ce trebuie sa mai stii despre sechestrul auto

Colaborand cu Emilia Kruk ai parte de un avocat determinat, eficient, un parteneriat bazat pe incredere si transparenta. Echipa emiliakruk.ro te poate ajuta indiferent de zona Italiei unde esti oprit, deoarece dispune de colaboratori pe tot teritoriul tarii. In cazul opririi tale, vei fi sfatuit sa platesti doar o parte din amenda. Nu te lasa influentat in a o plati integral, deoarece mai apoi nu poti depune contestatie.

Acest avocat te va ajuta sa depui toate formularele necesare in vederea recuperarii autovehiculului. Vei avea parte de consiliere juridica si reprezentare legala in fiecare moment, pentru a putea solutiona cazul cat mai corect si favorabil tie.

Intra in cadrul site-ului oficial www.emiliakruk.ro pentru a afla detalii suplimentare.

Contact: 0759 128 250

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *