Incalzire cu panouri radiante industriale cu infrarosu !

Cea mai buna metoda pentru incalzirea spatiilor industriale

panouri-radiante-industriale

Incalzirea spatiilor industriale ridica o adevarata problema, avand in vedere dimensiunile foarte mari ale acestor spatii, in cele mai multe cazuri izolatia fiind precara.

Insa stiinta a evoluat, actualmente existand o solutie foarte buna pentru incalzirea acestor spatii, respectiv panourile radante industriale.

Un sistem de incalzire cu totul aparte, incalzirea cu panouri radiante cu infrarosu reprezinta o solutie exceptionala pentru incalzirea halelor industriale, fiind singura metoda de incalzire care confera posibilitatea incalzirii locale (doar a zonei in care se lucreaza).

Acest lucru asigura un consum de energie electrica semnificativ mai mic.

Pentru incalzirea locala intr-o hala industriale este nevoie de o dimensionare deosebita, luandu-se in calcul conditiile climatice, inaltimea de instalare si tipul activitatii ce se desfasoara in perimetrul respectiv.

O dimensionare profesionala, astfel incat sa se poata obtine rezultate bune cu incalzirea prin panouri radiante industriale, o poate face doar un comerciant foarte experimentat. Un astfel de comerciant gasesti AICI.

Cum functioneaza panourile radiante industriale?

Panourile radiante industriale functioneaza pe baza de radiatie infrarosie, actionand cu prioritate asupra obiectelor din raza de actiune, incalzindu-le.

Persoanele din raza de actiune a panourilor radiante industriale sunt percepute ca niste obiecte, la nivelul corpului simtindu-se o temperatura mai mare decat temperatura ambientala.

Acest lucru asigura confortul necesar desfasurarii activitatii intr-o hala industriala cu un consum minim de energie.

La ce inaltime se instaleaza panourile radiante industriale

Panourile radiante indusrtiale se instaleaza la inaltimi cuprinse intre 3,5 si 8 m, necesarul de panouri stabilindu-se in functie de inaltime, suprafata si gradul de izolatie al spatiului industrial.

Daca vrei sa intelegi mai bine principiul de functionare al panourilor radiante cu infrarosu in general, te sfatuiesc sa citesti si acest articol: www.chibzuintza.ro/incalzire-panouri-radiante-infrarosu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *