Lenjerii de pat de calitate, pentru o odihna regeasca

Unii achizitioneaza lenjerii de pat din pasiune pentru acestea, altii din pura necesitate. Acestea sunt oricand o optiune de cadou la indemana, cu siguranta de nerefuzat. Desigur, satisfactia este alta cand acestea au la baza o calitate superioara. Este si un prim criteriu de urmarit atunci cand vizezi o astfel de achizitie.

Varietatea textilelor de pat disponibile astazi in comert te poate pune insa in dificultate. Ca sa ai siguranta ca primesti calitate in schimbul pretului platit, Coneltex este o recomandare. Un producator de textile de casa care a castigat increderea publicului sucevean si nu numai, acesta pune la dispozitie pe coneltex.ro o varietate de colectii de lenjerii de pat: din bumbac creponat, bumbac creponat satinat, finet, ranforce, damasc, saten, sifon imprimat, policoton, dar si brodate.

Lenjeria potrivita desavarseste un somn regesc

Bumbacul este un material laudat de toti. Un material pur, neprocesat, in stare naturala, acesta este un factor ce aduce o contribuie importanta somnului atunci cand sta la baza lenjeriei de pat. Aceasta din urma este recunoscuta mai ales pentru durata extinsa de viata. Unii se lasa descurajati de pretul mai mare al acestora, cu toate ca pe termen lung este o investitie mai avantajoasa decat alternativele.

Cu o textura unica, bumbacul satinat, spre exemplu, este o varianta la fel de placuta la atingere. Un alt fel de material comparativ  cu bumbacul, insa asta nu il claseaza ca fiind inferior. Din contra, sunt persoane care il prefera. Pana la urma, alegerea ideala este reprezentata de materialul in care fiecare se simte confortabil Рaspect definitoriu pentru un somn regesc.

Un alt material revolutionar este bumbacul finet, recunoscut pentru capacitatea sa de a permite pielii sa respire. Este ideal mai ales pentru perioadele mai reci din an, venind cu avantajul ca nu se deterioreaza prea usor. Bumbacul ranforsat la randul sau este o optiune prin rezistenta crescuta pe care o prezinta datorita tratamentelor aplicate, avand ca rezultat si o senzatie mai placuta la atingere.

Descopera modele de lenjerii de pat, in seturi complete, confectionate din materiale ca cele mai sus mentionate, dar si alte textile de casa de calitate care te pot ajuta sa iti desafarsesti somnul. Coneltex ramane reperul celor care doresc echilibru intre calitate si pret, dar si diversitate de modele.

Contact:

0735 194 314

office@coneltex.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *